USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маленькій Даринці збирають гроші на першу операцію, всього потрібно три

24 Березня 2016 09:07
Сім’я Мартинюків із села Чорниж Маневицького району просить у небайдужих волинян фінансової допомоги на лікування донечки Даринки. Маля народилося із серйозною вадою сечостатевої системи і потребує складної операції. На животику дитинки – жива рана, яка кровоточить і може інфікуватися. Зараз дівчинка з мамою перебуває в неонатальному центрі дитячого територіального медичного об’єднання, де отримує необхідну медичну допомогу і догляд, - йдеться на сайті Волинської дирекції НТУ.

Але, власне, лікування буде складним і важким.

«У нас багатодіна родина, у нас вдома ще троє дітей. Я вже лежала тут 5 років назад, робили дівчинці операцію, був розрив печінки. Я досі не можу оговтатись від тієї операції і зараз вже потрібні кошти на іншу. Від держави ми допомоги жодної не отримуємо, я хочу просити допомоги в людей. Може хто чим може – поможе… Я дізнавалась, дзвонила в Білорусь, кажуть, що там роблять операцію таку. І коштує вона 10 тисяч доларів», – розповіла мама дівчинки Тетяна Мартинюк.

Родина Даринки шукає кошти на першу операцію, а дитині, зі слів мами, їх потрібно зробити три.

Батьки просять виявити чуйність і милосердя та допомогти забезпечити їхній донечці повноцінний розвиток і життя.

Картка ПриватБанк 4149 4978 6226 7566 (Мартинюк М.П.)

Контактний номер: (098) 272-26-97 (тато Микола Мартинюк)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 15 Березня 2016 13:44
Здоров/я малечі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus