USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Меддовідки при вступі до вузу можуть скасувати

23 Серпня 2011 13:50
Урядовий уповноважений із питань дерегуляції Михайло Бродський запропонував міністру освіти Дмитру Табачникові скасувати обов’язкові медичні довідки для вступу до ВНЗ.
Про це у своєму блозі повідомив сам Михайло Бродський, – інформує Дзеркало тижня.
«Після того, як у мене в блозі ви підняли питання скасування меддовідок при вступі до ВНЗ, я зателефонував Табачнику. Він погодився, що це дійсно архаїзм радянського періоду. Студент після вступу до інституту може спокійно пройти медобстеження в поліклініці. А так, на жаль, як пишуть люди, всі довідки купуються», – стверджує Бродський.
Він запевняє, що у наступному році не потрібно буде купувати довідки.
«Ми з Міністром освіти домовилися скасувати подачу меддовідки, що допоможе сотням тисяч вступників заощадити по 180-200 гривень. Пишу листа. Будемо вносити до законодавства зміни», – написав Бродський.
Крім того, урядовий уповноважений акцентував увагу, що в такий спосіб зникне ще один документ, який передбачає використання голограм.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 23 Серпня 2011 22:06
які 180-200 грн??? тільки бланк коштує 2 гривні, більше жодної копійки - це в Луцьку
Лучанка Показати IP 24 Серпня 2011 14:50
Слухай ти, "лучанко", згинь, що нік "крадеш"?! Візьми свій собі придумай і пиши під ним!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus