USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медичну реформу в Луцьку не зупинили

1 Квітня 2014 08:14
Депутати Луцької міської ради не підтримали проект рішення "Про ведення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров’я".

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 57-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 31 березня.

«Я пропоную, щоб ми ствердили ту вимогу закону, яка призупиняє медичну реформу», - наголосив депутат міської ради Юрій Вега.

Депутат Андрій Осіпов, своєю чергою, наголосив, що через реформу в Луцьку вийшла абра-кадабра з медзакладами.

«У Луцьку з 2011-го року є центр медико-санітарної допомого при поліклініках. Тепер виходить, що перейменували першу поліклініку в Центр первинної медико-санітарної допомоги - в центрі є центр», - додав обранець громади.

Своїм голосуванням депутати Луцькради не підтримали проект рішення «Про ведення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров’я».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus