USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мешканці багатоповерхівки дорікнули Романюку передвиборчими обіцянками

3 Листопада 2016 15:33
Лучани б’ють на сполох: багатоповерхівка по проспекту Молоді, зі слів місцевих мешканців, може завалитися через постійні підтоплення. Замість вирішення проблеми, як зауважують лучани, вони отримують лише відписки з міської ради. Тож люди вимагають, аби Луцький міський голова прислухався до них та нарешті виконав свої передвиборчі обіцянки.

Про це йдеться у відкритому зверненні, яке лучанка Неля Петухова, мешканка будинку №3а, що по проспекту Молоді, передала Луцькому міському голові Миколі Романюку, - повідомляє Вісник.

«Це вже не перше наше звернення до керівників Луцької міської ради. Ми зверталися з приводу ремонту прибудинкової території нашого будинку. Справа в тому, що ця територія перетворилася у суцільне озеро, яке важко пройти навіть у період спеки. Особливо нас хвилює вхід до першого під’їзду, де будівельники, які весною цього року укладали тротуарну плитку, своїм катком зробили тут величезну яму, в якій тепер збирається вода. До того ж перед під’їздом постійно відбуваються прориви каналізації і виливаються нечистоти, які заливають підхід до будинку. У зв’язку з цим перед під’їздом постійний сморід і антисанітарія. Окрім того, вода і нечистоти підмивають фундамент будівлі, і ми переймаємось чи витримає наш будинок таку стихію. Це може призвести до руйнації і катастрофічних наслідків.

Сподіваємось, що Ви, шановний Миколо Ярославовичу, нас почуєте і ми не отримаємо від вас чергові бюрократичні відписки, як це було у попередні рази від вашого першого заступника пана Тараса Яковлева (листи №II-2199/2.3 - 099 від 12.08.2016 року і №ІІ-2199/4-099 від 17.08.2016 року). З них ми так і не довідалися про термін ремонту нашої прибудинкової території. Ці "шедеври" бюрократичного ставлення до звернень громадян переправляємо Президенту України і прем’єр-міністру для ознайомлення і прийняття відповідних рішень.

Заявляємо, що до цього часу ми просили відремонтувати нашу прибудинкову територію, яка не ремонтувалася від часу введення будинку в експлуатацію. Тепер ми вже не просимо, а вимагаємо прислухатися до нас і виконати свої передвиборчі обіцянки. У разі негативної відповіді залишаємо за собою право на більш рішучі дії», - йдеться у зверненні.

Як зауважує видання, під текстом звернення залишили підписи понад 40 осіб з різних квартир, які проживають у даному будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2016 17:13
а хіба на фото будинок з пр. Молоді
Мешканець проспекту Показати IP 3 Листопада 2016 18:15
Ця сепаратиста кого хоч за живе дістане. Зайдіть на її сторінку у фейсбуці і побачите її істина лице.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus