USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Мешканці Іванич перекрили дорогу «буряковозам»

16 Грудня 2017 17:27
На вулиці Долинка мешканці Іванич 15 грудня блокували рух машин, що перевозять цукровий буряк.

Про це інформує ВолиньUA.

Дороги сіл Іваничівського району та селища Іваничі стали мішенню втричі переповнених вантажівок з буряками, які щодня везуть їх на цукровий завод.

Нагадаємо, дорога Заставне – Іваничі та вулиця Колгоспна в селищі вже стали непридатними для користування і потонули в болоті через вантажівки з буряками, які нищать дорогу. Перевізники відмовляються їздити такими дорогами.

«Буряковози» не дотрималися жодної обіцянки щодо навантаження не більше 8 тонн. Звісно, такі поїздки зовсім не вигідні фермеру.

До того, цією дорогою щодня курсував автобус на Львів. Вантажівки з кількома причепами та дощова погода зробили своє: вулиця перетворилася на болотну ковзанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus