USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Авто для 28 бригади: подарунок від волинян

14 Лютого 2015 16:04
Волиняни купили для бійців АТО автомобіль. Авто освятили і відправили на потреби 28-ї механізованої бригади. Про це йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

12 лютого, в день Трьох святителів, декан протоієрей Стефан Фульмес із благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла освятив авто, придбане благодійниками з Нововолинська для 28-ї механізованої бригади.

Машину купили: Оксана Хмилевська, Борис Бабійчук, Петро Супронюк, Андрій Рязанов. Парафіяни місцевого собору Святого Духа внесли і свою пожертву.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волинські військові з 28-ої бригади, які воюють на сході, 2 тижні тому просили волонтерів допомогти з придбанням автомобіля. Про те, як купували позашляховик, розповів волонтер НЦДВ Борис Бабійчук. ВІДЕО. 12 лютого, у Свято-Духівському соборі міста Нововолинська автомобіль для АТО освятили.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЛЯ ВОЛИНСЬКИХ ВОЇНІВ НА ПЕРЕДОВУ ЇДЕ ПОЗАШЛЯХОВИК

Душпастир побажав присутнім, «щоб після мінських переговорів автомобіль був корисним у мирних потребах, а Господь заступництвом святих угодників, прославлених сьогодні, оберігав життя воїнів, які подорожуватимуть ним».

На завершення отець Стефан передав представнику бригади пам’ятні іконки для командира, бійців і сказав: «Сподіваємося, що з Божою допомогою мир, порозуміння та процвітання повернуться на українську землю».


Нагадаємо, що вчора в АТО поїхало ще два автомобілі, які з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла освятили настоятелі парафій Великомученика Пантелеймона Цілителя священик Матвій Олійник та Архістратига Михаїла в селі Воля Ковельська протоієрей Володимир Удуд. Автомобілі для бійців з Ковельщини придбали спільними зусиллями громади і деяких благодійників, які залишили свої імена в таємниці.

Окрім того, громадські активісти на Волині організували виготовлення так званих «кішок» – пристроїв, за допомогою яких солдати знешкоджують ворожі розтяжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus