USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мешканці Слов'янська розповіли, як жили під час ДНР

7 Липня 2014 14:49
У мережі оприлюднено відео, на якому прості мешканці звільненого Слов'янська коментують прихід українських військових.

Місцеві жителі Слов'янська після звільнення міста від терористів зібралися біля міськради та сказали на камеру, що вони думають про ДНР. Вони почали підтримувати українську владу та хочуть жити в Україні.

Мешканці розповідають, що ті, хто голосували на референдумі, були одурманені та помилились у своєму виборі.

"Путін - підла людина. Коли ослаб сусід, він йому просто вставив ніж у спину і пограбував", - висловилася одна з учасників мітингу. Відповідаючи на питання, як було при ДНР, інша мешканка міста відповіла, що дуже погано.

"Води не було, світла не було. На роботу ходили, гроші не платили... ", - коментують мешканці.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час роздачі гуманітарної допомоги, яку вчора в звільнений Слов’янськ привезли українські військові, місцеві мешканці здали силовикам кількох представників терористичних угрупувань, які спокусилися на сосиски з рук українських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
00 Показати IP 7 Липня 2014 15:01
"Води не було, світла не було. На роботу ходили, гроші не платили... ", - коментують мешканці. Ну так все логічно! Водонапори і єлектропідстанції розбомбила авіація і важка артилерія, підприємства обстрілювали, під'їзди до міста заблоковані... і хто вср***ся?!
Ааа до 00 Показати IP 7 Липня 2014 22:43
За допомогою причинно-наслідкового аналізу скажу просто, отримали, те за що стояли... ДНР, ЛНР і різну х...рню там, хто їм заважав показувати невдоволення на мирних мітингах....!?!?!? захарили вже, "ДАнбас не слышат", а Західну Україну щодня слухають!?!?! муфлони! Люди, мешканці - рушій розвитку... влада завжди була "тормозом" поки луди не почнуть щось самі робити, вимагати і т.д нічого не буде.... хто заствляє давати хабарі... хто зас....рає вулиці і гадить в ліфтах і підїздах... ті кому все ПО... поки самі люди не зміняться не хрі...на путнього не буде... Слава Україні! Змінюйся!
лучанин Показати IP 7 Липня 2014 16:18
Щось не мае віри цим людям,які зрадили Україну в тяжкий час. Не українці вони, а мешканці, надіюсь тимчасові.
Схід до лучанин Показати IP 7 Липня 2014 21:42
Просто вони живуть так, як потрібно їм, а не тобі. Зрозуміло, що це тобі не подобається.
лучанин до Схід Показати IP 8 Липня 2014 06:18
Не можна жити в державі і ненавидіти її. Можна не любити політику держави і політиків,які керують Україною. Але даунбасовці в більшості так і не стали патріотами..... на жаль
Вінстон Показати IP 7 Липня 2014 16:41
Ну і де коменти донецького????????? З*їв?
Я до Вінстон Показати IP 7 Липня 2014 18:03
А він тепер 00
Депутатка Показати IP 7 Липня 2014 20:29
коментар було видалено
Luczanin Показати IP 7 Липня 2014 22:21
Ці люди насправді знають чого хотіли! Вони всі їх біди: пиятцтво, безперспективність та безробіття переклали на українську владу, замість винити тих самих регіональних чиновників! А Штепа і їй подібні тільки і розказували як вони всіх годують, тільки жили в гівні і не просихали. Мої родичі з Луганська так само, не знаю як, але їм втлумачилось, що у всьому винна якась хунта. Коли говориш з ними, пояснюєш, що майдан був і є проти олігархів, (того ж Порошенка потрібно контролювати), проти корупції і стояв не за Тимошенко і т.д. починають трохи розуміти, але трохи часу і знову таж пісня. Зараз говоримо про погоду, пропонували дітей в Луцьк відправити, відмовились, сказали, що їм і там добре?! Вони не вїдуть не як, що я б їх теж підтримав, якби вони мирно вийшли за свої права, але ... Люди це влада, люстрація один з інструментів покращення влади!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus