USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканців луцьких гуртожитків хочуть викинути на вулицю

15 Травня 2014 11:53
Надати право на безоплатну державну приватизацію у Волиньраді вимагають мешканці гуртожитків ПАТ «Соціальна сфера».

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 25-ї сесії облради, що відбулося 15 травня.

Зі слів першого заступника голови Волиньради Олександар Пирожика, до нього за півгодини до початку сесії звернулися мешканці гуртожитків ПАТ «Соціальна сфера». Він повідомив, що запити стосовно цього питання він неодноразово озвучував раніше під час цієї каденції, проте проблема досі не вирішувалася, тому що правоохоронні органи його блокували за часів попередньої влади.

«Просимо надати в безоплатну державну приватизацію мешканцям гуртожитків по бульвару Дружби Народів 2, 4, 6, вулиці Боженка, 34, згідно з чинним законодавством України, поставити гуртожитки ПАТ «Соціальна сфера» на баланс міської ради, надати їм статус житлових будинків, виконати рішення Волинського господарського суду та Вищого адміністративного суду та рішення сесії Луцької міської ради», - йдеться у зверненні мешканців.

З їхніх слів, ПАТ «Соціальна сфера» незаконно заволоділа гуртожитками та відмовляється їх надати в безоплатну державну приватизацію.

«Ці люди живуть не по 5-10 років, а навіть по 20-25 у цих гуртожитках. І їм говорять, що вони не мають права на приватизацію, хоча вони платили за цілу кімнату. Їм говорять, що це було лише невелике ліжкомісце, в результаті люди можуть бути викинуті на вулицю», - зазначив Олександр Пирожик.

Депутати підтримали його запит, який він пообіцяв оформити належним чином на конкретних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11 Показати IP 15 Травня 2014 12:07
ще дайте добрий втик Суху ато зажерся і нечує прохань мешканців а тільки відповідає "ну шо?"
Прокурору Показати IP 15 Травня 2014 16:20
Многие сотрудники Восточно-Европейского Университета , живущие в общежитиях университета ,имеют свои собственные квартиры .
лучанин Показати IP 15 Травня 2014 18:53
правильно приїхав з села шукай квартиру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus