USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Мічені купюри з Донбасу, яких не прийме ні банк, ні магазин. ФОТО

12 Січня 2015 16:30
По всій Україні з'являються купюри з зафарбовані краєм. Банкноти спеціально позначили працівники банків Донецької та Луганської областей, щоб вони втратили свою цінність.

Однак в Україні подібні купюри не прийме ні банк, ні магазин. Мічені гривні не можна навіть покласти на картку через банківський термінал, - повідомляють «Подробности».

В РНБО попереджають, що тих, хто спробує розплатитися міченими купюрами, затримають як співучасника викрадення грошей.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, - йдеться на сайті РНБО.

З його слів, банківські установи, які не змогли вивезти з окупованих територій готівкові кошти в повному обсязі, зіпсували їх спеціальною фарбою, що не вичищається.

«Водночас, - наголосив Олександр Турчинов, - не зважаючи на це, терористи почали використовувати крадені фарбовані кошти для своїх потреб, а також для розрахунків із населенням».

«Пограбування та використання награбованого - це типові ознаки дій російсько-терористичних угруповань. Але ми попереджаємо населення, що жодна українська банківська установа не прийматиме мічені крадені кошти», - сказав Секретар РНБО, наголосивши, що всі, хто намагатимуться розрахуватись цими грішми, «затримуватимуться як співучасники пограбувань».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Степан Бандера Показати IP 12 Січня 2015 16:58
А чого населенню не повідомляють, що отримувати як здачу такі гроші не можна. Ато на базарі дали б, то я навіть не зварнув би увагу. За законом НБУ можуть поміняти гроші, якщо 55% непошкоджені, здається
123 до Степан Бандера Показати IP 13 Січня 2015 10:44
Береш ножиці і відмиваєш гроші.)
віра Показати IP 12 Січня 2015 18:10
Той Турчинов вже сам не знає що казати! А його "здібності" можна спостерігати у формуванні БЮТу, коли до лав потрапляли такі як Пустовіти, а чим це все закінчується - вже відомо! От такий він Турчинов! Далі буде...
Анонім Показати IP 12 Січня 2015 18:43
Маразм. З головою все гаразд ?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 12 Січня 2015 20:14
державні чинуші як завжди свою т*пор*лість звалюють на людей
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 12 Січня 2015 20:32
Ти помиляєшся, бо вони вважають простих людей більш т*пішими, чим вони самі, бо вважають, що люди вірять подібним стверженням.
Святий Показати IP 13 Січня 2015 01:27
Цей турчинов психічно хворий баптист.
Волинь Показати IP 13 Січня 2015 20:46
Той баптист Крим просрав, тепер боїться крашених грошей. З такими керівниками УКРАЇНА СПРАВДІ В НЕБЕЗПЕЦІ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus