USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міку Ньютон призначили Послом Миру

10 Травня 2011 11:36
Рада Міжнародного комітету захисту прав людини схвалила рішення про призначення Міки Ньютон Послом Миру за її роботу у сфері захисту прав дітей, волонтерство та активну благодійну роботу із дитячими будинками по всій території України.
Про це у своєму зверненні повідомив голова Міжнародного комітету Ігор Данилов, – повідомляє ТСН.
Він закликав всіх закордонних українців та партнерів організації в Європі підтримати СМС-голосуванням Міку Ньютон, яка сприятиме покращенню іміджу країни на міжнародній арені.
«Мільйони українців, які проживають у Європі, повинні підтримати Україну на «Євробаченні-2011». 12 травня ми побачимо виступ Міки Ньютон в Дюссельдорфі. Давайте своєю підтримкою допоможемо їй гідно представити Україну в Європі», – заявив Данилов у відкритому листі до закордонних українців.
Міку Ньютон ця новина застала після другої репетиції.
«Як член Міжнародного комітету захисту прав людини я добре знайома з його діяльністю і сама беру активну участь у його заходах. Для мене велика честь отримати таке високе звання, але не менш значимою для мене є інша нагорода – вдячні посмішки хворих і одиноких діток, які позбавлені радості сімейного спілкування».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus