USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція показала свою правду. Відео від МВС

21 Січня 2014 09:24
МВС представило відео, на якому мітингувальники кидають у беркутівців пляшки із запальною сумішшю.

Так, 32 особи, активні учасники масових заворушень на столичній вулиці Грушевського, доставлені до органів внутрішніх справ. 22 із них – затримані процесуально в рамках відкритого кримінального провадження за ст.294 ККУ – масові заворушення, - інформують у прес-службі МВС України..

13 процесуально затриманим особам повідомили про підозру. Слідство і далі встановлює участь та роль кожного у вчиненні цього кримінального правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олег Показати IP 21 Січня 2014 09:44
До чого довів Янукович державу!!! Там біля забора треба було б розставити депутатів від партії регіонів на чолі з головним бандитом України - Ахметовим, а не пацанів невинних.
ЛюдиДобрі Показати IP 21 Січня 2014 10:25
На війні годі шукати правди чи справедливих правил. З чиєї волі чи емоцій підпалюють Дім по імені Україна? Поїхали на майдан, піддались на агітацію, постраждали, хтось вже без ока... Але ж знали куди їхали. Що буде лише здогадуємось. І про ГОЛОВНЕ. Хто хоче розшматувати Україну, як колись Югославію? Той і є ВОРОГ Українців.
ось і по заслугам Показати IP 21 Січня 2014 10:40
скільки ви людей били часу у відділках на вулиці у автозаках. горіть падлюкам і не так. ви самі не хочете звідти йти.
Лучанка Показати IP 21 Січня 2014 11:42
подонки у формі, порядні люди в таку службу не йдуть. вони мізків не мають, не розуміючи що у народу память хороша, за все спитають, не зараз, то пізніше! кров людська не водиця!
Слава Показати IP 21 Січня 2014 11:58
така міліція непотрібна народу, вони можуть тільки гвалтувати наших сестер і вбивати невинних у кабінетах. Врадіївка тепер буде козлам у пагонах по всій Україні!!!
не байдужа Показати IP 21 Січня 2014 12:27
Кого ви захищаэте? Мародерив, вандалив, так званих громадян яки знищують столицю, яки влаштовують масови безпорядки , що заргожують життю людей. Вас не влаштовуэ дияльнисть милиции, та видповидно до ст.12 ЗУ Про милицию вони мали право стриляти з вогнепальноъ зброи. Особисто в мене одне питання чого милиция не стриляли
Олег Показати IP 21 Січня 2014 12:49
Ти, грамотєйка, а чи знаєш що міліції заборонено стріляти гумовими кулями в голову і бити людей гумовими палицями по голові?????? Нехай міліція забереться з Грушевського і їй ніякої загрози не буде. Депутати наприймають законів, а винні прості люди і міліція. Я особисто сам би дав у рило тому Олійнику чи Колесниченку і совість би не мучила.
лучанці Показати IP 21 Січня 2014 13:59
А завдяки кому ти спокійно вулицями ходиш, до кого ти біжиш, коли чоловік кругом хати ганяє, коли квартиру твою обкрадають. Сама ти подонок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus