USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міністерство оборони кличе на навчання

30 Квітня 2014 16:29
Останнім часом, з огляду на зазіхання на територіальну цілісність нашої держави і гостру необхідність негайного розгортання засобів для національної оборони, українське військо почало активно відроджуватися. Держава стала більше уваги приділяти розвитку Збройних Сил, зокрема підвищенню рівня професійної підготовки особового складу.

Стати до лав Збройних Сил України може кожен, вступивши до одного з вищих навчальних закладів Міністерства оборони України.

Курсантими вищих навчальних закладах Міністерства оборони України можуть стати громадяни України з числа цивільної молоді віком від 17 до 21 року та військовозобов’язаних, які не мають офіцерських звань, віком від 18 до 23 років. Попередній відбір кандидатів та оформлення документів здійснюється у військових комісаріатах області до 10 червня року вступу.

Навчання є абсолютно безкоштовним. Разом з тим курсанти забезпечуються щоденним триразовим харчуванням, грошовим забезпеченням, їм надається для постійного користування військова форма і взуття, вони забезпечуються належними умовами проживання, також їм надаються відпустки – два рази в рік (зимою і влітку).

Навчатися у вузах Міністерства оборони України не лише престижно, але і цікаво. Справа в тому, що курсанти мають можливість опановувати різноманітні військові спеціальності, переймати досвід і знання провідних спеціалістів – кадрових офіцерів української армії та їхніх попередників, а після закінчення навчання гарантовано отримати роботу, що дуже важливо в умовах непростої економічної ситуації у нашій країні.

Загалом 5 років навчання у вищому навчальному закладі Міністерства оборони України зараховується до загального військового стажу громадянина, тому для подальшої служби достатньо буде віддати 25 років і мати право на пенсійне забезпечення у порівняно молодому віці. Після закінчення навчання курсанту відразу присвоюється офіцерське звання, а приступивши до служби він гарантовано отримуватиме пристойне грошове забезпечення з відповідними надбавками, адже у нього вже буде 5 років військового стажу (за період навчання). З часом розміри виплат збільшуватимуться відповідно від вислуги. Поряд з цим Міністерство оборони України активно працює над питанням забезпечення житлом всіх військовослужбовців, також до Верховної Ради постійно подаються законопроекти спрямовані на вирішення усіх соціальних питань військовослужбовців та їхніх сімей.

Українська армія загалом дає хороші перспективи всім, хто бажає служити в її лавах своєму народові, адже на часі технічне переснащення і повне оновлення озброєння Збройних Сил, що, безумовно, буде зроблено найближчим часом. Говорити про це є всі підстави, оскільки наша держава суттєво збільшила фінансування оборонної галузі і продовжуватиме робити це надалі. Тому всім сильним духом і тілом, всім хто любить рідний край – місце у Збройних Силах України, де кується нове щасливе майбутнє для українського народу.

Для отримання детальнішої інформації про можливість вступу до одного з вищих навчальних закладів Міністерства оборони України необхідно звертатись в районні (міські) військові комісаріати за місцем перебування на військовому обліку або в обласний військовий комісаріат за адресою: місто Луцьк, вул. Теремнівська, 85а, (тел. 8 (03322) 5-21-52), 0954618593.

Ми завжди будемо раді допомогти всім, хто любить Батьківщину здобути військову спеціальність та поєднати свою долю з армією для подальшої служби на благо нашої славної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 21:38
ідіть в***..... ми побачили як ви в криму воювали а зараз на сході..... вчите тільки солдат городи перекопувати полковникам на дачі...
лпдмуа а простише и Показати IP 1 Травня 2014 08:04
стадо баранів завжи переможе якщо ними командуе ЛЕВ і прайд левів завжди програе якщо ними командуе баран

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus