USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада розгляне петицію про створення у Луцьку вулиці на честь Кузьми

4 Січня 2016 11:43
Петиція про створення вулиці імені Кузьми Скрябіна набрала необхідних 300 голосів лучан – це зобов’язує міськраду розглядати звернення на виконкомі або сесії, а тоді дати відповідь громаді міста.

За станом на 4 січня петицію мешканки обласного центру Богдани Колб підписало 315 лучан.

Також 306 голосів із 300 необхідних набрала петиція про створення зручностей в пересуванні по місту для людей з обмеженими можливостями (пандусів,поручнів перил, спусків з бордюр), яку зареєструвала Сніжана Аврамук.

Додамо, що вулиця імені Кузьми Скрябіна з'явилася у місті Волноваха Донецької області (на фото). Таке рішення прийняла Волноваська міська рада 16 жовтня. Це перша вулиця в Україні, що отримала ім’я загиблого музиканта.

Триває збір підписів на підтримку ідеї відмовитися від маршруток і перейти на автобуси і електротранспорт та ввести «єдиний квиток», наразі петицію підписало 185 осіб із 300 необхідних, до кінця збору підписів залишилось 8 днів.

Петиція про встановлення на вулицях Луцька освітлення, як по проспекту Молоді, набрала наразі 105 голосів, до кінця збору підписів залишилось 7 днів.

Нагадаємо, у Луцьку електронні петиції приймаються на розгляд міської ради у випадку, якщо вона набирає 300 голосів. Отож, тепер міськрада винесла петицію на обговорення. Далі, якщо вирішення питань, порушених у тексті петиції, вимагатиме розгляду на засіданні виконкому або сесії міської ради, виконавчий орган готуватиме необхідний проект рішення. Після того на засідання виконавчого комітету та сесію запрошуватиметься автор петиції, який матиме можливість виступу. Відповідь на петицію буде оприлюднена на офіційному сайті міської ради та надіслана автору не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
As Показати IP 4 Січня 2016 11:51
Ну памороки краще б назвали на честь пса сірка я цей мультик люблю
Лучанин Показати IP 4 Січня 2016 12:12
Для чого нам вулиці на честь співаків!!!! Що він зробив для Луцька і для України в цілому?????????????
сбу Показати IP 4 Січня 2016 14:52
цей спивак виступав на концерти в пидтримку пар регионів
ФигВам Показати IP 4 Січня 2016 14:55
А можно еще организовать петиции "Вернуть Крым" и за учреждение медали "За освобождение Москвы от Рашки". И результат тот же будет, и "міська рада" найдет чем заняться до следующего переизбрания.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus