USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.72 9.88

Міськвідділ освіти на Волині очолює людина, чиї сини присягнули Путіну

7 Травня 2016 13:42
Начальником міського відділу освіти у Володимирі-Волинському нині працює Дмитро Здіховський, який доводить вчителям, як потрібно виховувати дітей і проводити уроки патріотизму. А тим часом його сини-військовослужбовці ще навесні 2014 року перейшли на бік окупанта.

Про це пишеу Фейсбуці депутат Волинської облради Костянтин Зінкевич.

З його слів, два сини Дмитра Здіховського його служили у в/ч 4110 МВС у Криму.

«Коли прийшла війна, обидва прийняли присягу на вірність Путіну і перейшли на бік ворога (весна 2014 року) Ну, і далі, як у військових, - переїзд, куди сказали, виконання завдань тощо.

А батько і далі на своїй посаді, доводить вчителям, як потрібно виховувати дітей і проводити уроки патріотизму.

Обурює у цій ситуації все! Найбільше, це те, що така людина допущена до виховання наших дітей. Син за батька не відповідає. Але батьки несуть моральну відповідальність за своїх дітей завжди», - пише Зінкевич.



«Начальник міськвідділу освіти, бувший регіонал, ще й військово-спортивні патріотичні ігри організовує. А потім що? Поведе діток у вишиванках стройними рядами у ЛДНР чи ще якусь хренНР?», ‒ додає Зінкевич.

«У школі №2, наприклад, на перше вересня не було запрошено до слова жодного військового (а у нас у місті їх дуже багато), не згадано було на лінійці, що саме завдяки нашій героїчній армії ми можему ту лінійку проводити, зате 20 хв. Дмитро Здіховський вихваляв міського голову.

Коли привозять чергового загиблого бійця у наше місто, то разом із мером до труни часом приходить і цей чоловічок. Звичайно ж, у вишиванці. І що робиться у нього в голові?», - йдеться у дописі.

Також Зінкевич додає посилання на інформацію про одного із синів освітянина на сайті Миротворець

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
волинянам, сбу Показати IP 7 Травня 2016 14:18
не тільки він один такий, розслідуйте хто організовував поїдки освітян на антимайдан!!!
Анонім Показати IP 7 Травня 2016 14:23
Почалось г*нометання... Зразу помітно - плахотна до влади прийшла...
Дід Петро Показати IP 7 Травня 2016 14:33
Зінкевич хоче бути начальником відділу освіти? Так він **й...
галя до Дід Петро Показати IP 7 Травня 2016 21:32
Начальником хоче бути Віра Сергеєва.
Валерій до галя Показати IP 9 Травня 2016 11:31
а ти балувана. При чому тут зінкевич і сєргєєва? Такі розмови про здіха вже давно ведуться у середовищі вчителів, на міських форумах, у кулуарах Володимирської "сільради" навіть в обласні пресі були публікації ще рік тому. І "вічний" про це знає добре. Йому навіть зручно чужими руками прибрати здіха, бо той вже засвітився , і поставити вже підготовлену людину.
українка Показати IP 7 Травня 2016 14:54
Як таке може бути? Стільки патріотів загинуло із Володимир-Волинського! Як може ця особа обіймати таку посаду? Хто за це відповідає? Володимир-волинці, піднімайтеся за правду!
.кюнагаС.П Показати IP 7 Травня 2016 14:55
Ппишіть петицію про звільнення.
123 Показати IP 7 Травня 2016 16:08
тож дайте вже дідику спокійно до пенсії доробити.. а чи просто на тепленьке місце здохи - вже давно підготована "своя" людина
стефко Показати IP 7 Травня 2016 16:17
В цій державі вже мало що дивує!!!!!!!!! Освітою керує батько зрадників, в міністра закордонних справ тесть генерал окупаційноі арміі, іт.д іт.п..............................................................!
Валерій Шварц Показати IP 7 Травня 2016 16:22
Дурень Зінкевич, ой дурень - відома ж приказка: син за батька не відповідає...
Василина Показати IP 7 Травня 2016 16:27
Так, Саганюк оточив себе покидьками на кшталт Здіховського, але нехай Костя подивиться на свою команду ударівців-порошенківців, наприклад Венгери - Борбелюкові компаньйони та Панасюки контрабандисти.
Дядько до Василина Показати IP 7 Травня 2016 19:33
Зінкевич і сам добре "в пушку". Ще не відомо що накалимив на тому так званому волонтерстві. Бог його знає, скільки одних автівок без розмитнення нагнав з-за кордону, начебто для потреб армії, а ще всі пожертви, матеріальна допомога, фінанси і т.д. без будь-якого контролю пройшли через руки "праведника" Зінкевича. Як такий патріот, то хай візьме в руки автомат і на сході докаже свою палку любов до України. Чому зі звичайних родин позабирали на фронт годувальників - чоловіків в його віці? А чим він не такий самий? Це стосується кожного вищого чиновника чи депутата на рівні району і маста з Володимирщини. - Тільки в інтернеті піною слюнявити мастаки!
галя до Дядько Показати IP 7 Травня 2016 21:31
Костя -офіцер запасу ,гарно відкосив від повістки . А мораль читати це не воювати.
Валерій до Дядько Показати IP 9 Травня 2016 11:25
Так проконтролюйте! Чи ще простіше самі станьте волонтером і робіть цю роботу. Це ж простіше простого. Ще й заробите собі на бутерброд. Що ні ні? Хлопатна? Так ото ж.
Дядько до Валерій Показати IP 10 Травня 2016 21:38
Я рік був мобілізований. З мене цієї армійської і суміжної канітєлі вистачить. В той час, коли мусив жити, як остання скотина - вся країна дивилася ТВ, і то неохоче. Те саме і тепер відбувається. І знаєте, відчуваю болючу гіркоту, коли бачу все те б...ство, що зараз твориться і творилось ще тоді в 2014р. Людей тупо розділили: один відчув всі ті радості "правління" нової влади, а інший з нього нагло рже, як Порох на кожному інтерв'ю, бо його, бач, не зачепило. Тому для себе вирішив діяти відповідно до теперішніх обставин в суспільстві: тобто нічого спільного з державою Україна на майбутнє не мати максимально, як тільки це можливо. Так що бутербродів Зінкевича мені не треба, і мислячим, порядним людям теж - сам ними подавиться, бо на горі свого добра не збудуєш. А моя мораль така відносно порушеної теми: не треба шукати скіпки в чужому оці, коли у своєму колода стирчить.
Дід Петро до Василина Показати IP 8 Травня 2016 20:47
На рахунок Панасюка не згідний-це порядна людина, а от є там такий борусевич в, так він через делівері різні заборонені речовини та контрабас передає і ще до того браконьєр.
Правда до Дід Петро Показати IP 9 Травня 2016 13:05
А Вадюсік ще те **. Реально через його делівері совають наркоту, а так званий волонтер дохтор Шипелик (ой, соррі - вже куплений кандидат медичних наук!!!!) вопще досліди над людьми робить і такі бабки закалачує. стукач сапожнікова і папіка. Таких людей треба боятись.
Оксана Показати IP 7 Травня 2016 16:35
Вчить інших дітей присягати Путіну. Куди дивиться обласний відділ освіти?
ааа Показати IP 7 Травня 2016 16:39
і такий на волині не один
вісаріонович Показати IP 7 Травня 2016 17:25
я казав, що діти за батьків не відповідають. В них своє бачення подій.
Анонім до вісаріонович Показати IP 7 Травня 2016 18:58
Чекай, коли не взмозі виховати рідних дітей людьми честі, то як можеш виховувати чужих. Ті, хто виховав зрадників не повинні мати доступ до виховання школяриків
сковорода до Анонім Показати IP 7 Травня 2016 20:11
Якщо я не підтримав майдан, а діти там скакали, то як нам жити.... Наразі втямили про революцію і що вона принесла..... А квартплату дітям платити нема як, бо зарплата 3000 грн.....
Валерій до сковорода Показати IP 9 Травня 2016 11:19
Немає нічого простішого. Нах на раССію там же ж дєті за атцов або навпаки, і буде тобі щастя. Але ти ч*о читаєш букви а не зміст. У даному випадку не йдеться про його професійні якості (хоча всі у Володимирі знають чого вони варті і завдяки чому воно стільки років тримається на посаді ) а про те що воно не має морального права займати цю посаду. А для таких як ти мораль це не існуюча примха придумана ідеалістами. Ми люди темні нам потрібні гроші. У Туркменістані комунальні взагалі копійчані але чомусь звідти люди втікають. А що до скакали... https://www.youtube.com/watch?v=5yaDDBea8hI так що туди нах
Василина Показати IP 7 Травня 2016 18:00
Хто такий Здіховський, Волиняни знають ще з часів СРСР, коли він доноси в КДБ писав, а ким себе оточив пан Зінкевич..., ударівцями-порошенківцями, контрабандистами.
розпирає від несправ Показати IP 7 Травня 2016 20:09
Це все влаштовує обласний відділ освіти! А також обласну адмістрацію. Насамперед треба запитати у них!
12345 Показати IP 8 Травня 2016 00:52
Никто в России не присягает Путину, так же как и в Украине никто не присягает Порошенко. Присягают своему народу, как в Украине так и в России. Так что заголовок статьи уже выполняет свои определенные цели. Какие - умный поймет, а дурак, как баран которому и не надо понимать. У него цель поставленная из-за кордона, там определили кто враг, а кто друг. Вчера чествовали одних победителей в ВОВ, сегодня других. Завтра может все повернуться по-другому.Что будем делать с земляками, которые живут и работают в России. И любят Украину не меньше, чем те кто живет здесь. Люди опомнитесь - 2 года прошло, а Европа ближе не стала. И папа римский надел георгиевскую ленту и принял в дар копию знамя Победы. И что он теперь ватник и колорад, и ктому-же он не скачет и не собирается скакать. Люди ау.
Валерій до 12345 Показати IP 9 Травня 2016 11:52
коментар було видалено
123 Показати IP 8 Травня 2016 08:34
Єдине, що добре вміють екзальтовані демократичні "розбудовники" країни - добряче колупатися у л.....ні.
А до 123 Показати IP 8 Травня 2016 12:18
І кричати ГАНЬБА
Анонім Показати IP 8 Травня 2016 22:39
Плахотна - полетиш від корита то з луцького району виженуть і в Володимир, після цього уже не приймуть... Куди тікатимеш?
Карл Показати IP 12 Травня 2016 17:32
Хай собі любить дітей скільки хоче. Але зрада є ЗРАДА. Зрадили державі і зрадили народу. Закони почитайте, їх за це судити мусять і прийде час і на це. А батько не може при цьому бути начальником управління освіти. Бо на два унітаза не можна одною ж -ю сісти. І хай розкаже чого і коли в Крим поїхав, коли десанти в Севастополі висадилися, скільки разів ще у Криму був після анексії. Хай розкаже про подвиг молодшого сина на антимайдані, бо бачили його у Києві в ті часи з "кримськими". отак то справа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus