USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Міст» між Волинню і Сходом України готова профінансувати Європа

20 Червня 2014 16:35
Спільні зустрічі делегацій різних соціальних верств із Заходу і Сходу України пропонують волинянам організовувати європейські донори. Запевняють, що фінансову підтримку забезпечать.

Про це йшлося під час зустрічі голів Волинської облдержадміністрації та облради із керівником регіонального розвитку спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Оленою Рудич вчора, 19-го червня.

«Ми закликаємо вас ( волинську владу, - ред.) створити місток між Заходом і Сходом України. Хай до вас приїжджають люди зі Сходу й забирають із собою в домівки патріотичний волинський дух. Організуйте цикл таких зустрічей, а ми, в свою чергу, готові це підтримувати матеріально», - звернулася до керівництва області Олена Рудич.

Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт повідомив, що такі зустрічі вже проводяться.

«У нас уже є напрацювання в цьому напрямку. От, нещодавно приїжджали журналісти зі Сходу. Більшість з них з осторогою їхали сюди, бо загалом це були ті, хто погано ставився до нас. То от, після того, як вони повернулися додому – їх точка зору про Захід України змінилася, й вийшло багато об’єктивних, хороших матеріалів у пресі. Такі зустрічі допомагають змінювати світогляд людей», - розповідає Пустовіт.

Зауважимо, що зустріч медійників Сходу та Півдня України з волинськими колегами відбулася 26 квітня 2014-го року у рамках заходу «Знайомство з Волинню», що відбувається за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Також у рамках проекту «Твоя країна» від громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» відбулася зустріч активної молоді Волині та гостей із Сходу та Півдня України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вже Показати IP 20 Червня 2014 17:50
вже майдаун профінансували... широ дякуем...
Дончанин Показати IP 20 Червня 2014 17:56
"Хай до вас приїжджають люди зі Сходу й забирають із собою в домівки патріотичний волинський дух." А почему бы не организовать приезд ваших ребят к нам? Гарантирую их безопасность, если конечно приедут без оружия в руках. Но ваши ребята ПОБОЯТСЯ приехать к нам. Причем ПОБОЯТСЯ не нас, если конечно хоть немного разбираются в сложившейся ситуации.
Дончанин до Дончанин Показати IP 20 Червня 2014 18:02
Уточняю: их БЕЗОПАСНОСТЬ С НАШЕЙ СТОРОНЫ ГАРАНТИРУЮ, ибо это нам самим ВЫГОДНО.
nikolay protas Показати IP 20 Червня 2014 22:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus