USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Підприємець Нововолинська погрожує підпалити себе під міськрадою

19 Липня 2017 16:00
Підприємець Фарід Хейдармі 19-го липня вийшов на мітинг під Нововолинську міську раду.Про те, що у орендованому ним кіоску торгувати не можна, він дізнався тільки після того, як вклав власні кошти в ремонт приміщення. Чоловік пригрозив підпалити себе, якщо до нього не дослухаються, інформує Буг.

Чоловік хоче розвивати бізнес, щоб мати можливість утримувати сім’ю. Він каже, що згадана ситуація не вписується в жодні рамки.

“Місяць тому я взяв кіоск, який знаходиться напроти “Аміго”, раніше там хлібом торгували. Договір з власником не укладав, бо він сказав спочатку зробити ремонт. Дивлюся, нормальний чоловік. Повірив йому. У нас були усні домовленості. Почав ремонтні роботи, провів воду, все офіційно. Зараз мене виселяють звідси і я не знаю, з яких причин. Витратив біля 50-ти тисяч гривень. Хто мені поверне ці кошти?

Я є співвласником ресторану “Мангал”, чесно плачу податки. Цей кіоск стоїть більше 16-ти років і нікому він не заважав, аж раптом зараз почалися якісь незрозумілі проблеми. До мене прийшли з мерії і сказали, що тут нічого не буде, я не зможу торгувати. І це тоді, коли я зробив ремонт!

Каналізацію провів, документи в мене є. У водоканалі мені кажуть: Йди, подавай на нас в суд”. Я взагалі в шоці. Взяв у них технічний паспорт два-три тижні тому, мали підключити воду. Зараз кажуть, ніби я незаконно це все зробив, ніби комусь дав грошей. Насправді нічого такого не було, я офіційно заплатив 270 гривень за технічний паспорт.

До мера міста Сапожнікова заходив. Він сказав, що це питання не до нього. Я не знаю, до кого іти. Мене футболять то туди, то сюди. Власник зараз говорить: “Даю тобі 500 доларів і давай виселяйся. На мене тиснуть, я не хочу мати ні з ким проблем”.

Тому й ніхто не їде інвестувати у вашу країну. Я ж прибув зі своїми коштами і хотів тут відкрити бізнес, турецьку кухню. Нехай нормальні умови для підприємців створять. Хай навіть виселять, але компенсують затрати”, – розповідає житель Азербайджану Фарід Хейдармі.



Власник кіоску Олександр Каптур натомість пояснює, що підприємець провів воду без його відома, а також що про частину ремонтних робіт його взагалі не повідомили.

“Я йому запропонував повернути кошти за ремонт, так до мене зателефонувала його дружина і вимагає мало не переписати кіоск на них. Він говорить, що вклав туди біля двох тисяч доларів. Ви уявіть, що у кіоску можна зробити за такі кошти!”, – говорить власник.

Фарід Хейдармі налаштований радикально.

“Якщо мені ніхто не пояснить, що відбувається, увечері підпалю себе”, – каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто жах Показати IP 19 Липня 2017 17:46
Що за закони деб*льні у нас . Нехай сплатить штраф за проведену без дозволу воду, нехай справно сплачує податки і залиште підприємця в спокої . З таким підходом ми не європейсьа держава , а Вануату меланезійська і там люди добріші
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 19 Липня 2017 18:45
Калитка просто відкривається: Навпроти магазин "Аміго" - власник В.Ярема, друзяка міського голови В. Сапожнікова. Фарід Хейдармі - торговий конкурент, виручка може у аміго мера зменшитися. Не вольно! Там раніше "ТеремноХліб" орендувало торгові площі.Терпцю у феодалів вистачило місяців на два. Прикрили терміново. Був скандал. Теремівчани звідти пішли. Ось і все. Надурили тебе Фаріде, як і всіх.. Не здавайся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus