USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Між Україною та 5 країнами запрацює єдина роумінгова зона

22 Травня 2019 21:18
Єдина роумінгова зона незабаром має запарювати між Україною, Молдовою, Білоруссю, Грузією, Вірменією та Азербайджаном, у рамках Східного партнерства з ЄС.

Як пише Liga.Tech, про це повідомив керівник відділу програм допомоги «Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура і навколишнє середовище» Йоханнес Баур.

За його словами, ця декларація була підписана 28 лютого в Бухаресті.

Баур пообіцяв, що до 2020 року будуть вирішені всі питання щодо єдиного роумінгового простору. Після цього єдина роумінгова зона повинна запрацювати в Україні, Молдові, Білорусі, Грузії, Вірменії, Азербайджані.

При цьому точної дати запуску роумінгу поки немає.

Таким чином Україна буде поступово долучатися до єдиного роумінгу з ЄС: спочатку з країнами Східної Європи, потім з іншою частиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 22 Травня 2019 23:04
Гарно сказали - роумінгова зона. Добре... мабуть. А що вона дасть людям, платити за розмови треба буде більше чи менше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus