USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Молодь Луцька порівняла себе із супергероями. ФОТО

5 Липня 2013 11:38
Бетмен, Залізна людина, Капітошка, Доктор Хаус, Шерлок Холмс - у цих супергероях чи героях кінофільмів кільканадцять молодих лучан знайшли схожість із собою під час одного із завдань дискусійного клубу.
Молодіжний дискусійний клуб відбувся у коворкінг-центрі «Репортер» 4-ого липня.

Темою обговорення стало «Майбутнє молоді через призму сьогодення», де учасники намагалися розібратися, що чекає молодь в майбутньому: занепад чи прогрес.

Засідання розпочалося із знайомства учасників заходу, де кожен повинен був назвати ім’я свого сусіда, його дитячу мрію та з яким супергероєм він себе порівнює.
Також під час дискусійного клубу обговорювалися твердження на кшталт «Молодь України сьогодні може реалізувати весь свій потенціал», «Молодь веде активний спосіб життя» та інші.

У межах дискусійного клубу говорили про цілі молоді у сучасному світі, а також про цілі кожного з учасників. Учасники клубу також дискутували про перешкоди, які стають на шляху молодих людей і про те, як їх долати.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонімус Показати IP 5 Липня 2013 14:47
а що таке "коворкінг"?
Отаке Показати IP 5 Липня 2013 15:36
Це купка молодих людей, які страдають регулярним биттям байдиків
Піпа Показати IP 5 Липня 2013 16:13
Домовились - Прийшли - Сіли - Язиками почесали - Почухали потилиці - Встали - Пішли додому. Запитання: "Нащо приходили?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus