USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мультимедійний проектор подарували дітям з особливими потребами.ФОТО

19 Жовтня 2013 13:36
Мультимедійний проектор для вихованців Навчально-реабілітаційного центру подарували під час урочистостей у Палаці культури Луцька.
Захід відбувся 18 жовтня з нагоди 10-річчя створення Луцького комунального закладу «Навчально-реабілітаційний центр».
Заклад створили у 2003 році на базі ЗОШ №8 і 1 вересня він відчинив двері для дітей із особливими потребами. А вже цього навчального року відбудеться перший випуск. Привітати педагогічний колектив, учнів та їх батьків прибули, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук.
«Нехай Господь з високого неба благословить вас. Наш владика, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт не залишає ваш заклад без своєї уваги і опіки. І ми маємо для вас подарунок – мультимедійний проектор», - зауважив секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Миколай Бондарук.
У програмі урочистостей був і концерт. Перед присутніми виступив народний артист України Василь Чепелюк, який виконав пісню на слова Йосипа Струцюка «Зоре світанкова», а також композицію «Посвята матері». Кілька пісенних творів виконали також дует у складі В’ячеслава Судими та Алли Опейди, інші виконавці.
Свої творчі здобутки продемонстрували також і вихованці Луцького «Навчально-реабілітаційного центру».
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКІЙ ШКОЛІ - ЮВІЛЕЙ. ФОТО











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus