USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі муніципальники стануть «народною самообороною»?

17 Лютого 2014 16:46
Депутати Луцької міської ради запропонували переіменувати відділ муніципальної дружини у «народну самооборону».

До такого неординарного рішення «додумався» депутат Луцької міської ради Юрій Вега під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 17 лютого.

Так, народний обранець наголосив своїм колегам, що «не варто створювати якесь нове формування, оскільки у міськраді одне уже є - муніципальна дружина». На думку депутата, цілком логічно, якщо муніципальників назвуть «народною самообороною», адже юридично функції цієї формації не зміняться.

На це начальник відділу секретаріату Луцької міської ради Тетяна Касьянова зауважила, що взагалі-то муніципальна дружина - уже в структурі виконавчих органів.

«Це - як відділ, управління, і воно входить в структуру виконкому», - наголосила вона.

Разом з тим, один із членів комісії, депутат Луцької міської ради, Роман Романюк, пригадав усім присутнім, що у випадку, якщо не чіпати муніципальників, то уже існує громадське формування з охорони громадського порядку «Варта порядку», яке функціонує спільно з правоохоронними органами.

До слова, склалося враження, що депутат Юрій Вега не зовсім розумів, про що йдеться у питанні.

Утім, усі три члени комісії проголосували за таке нововведення одноголосно. Отож, такий проект рішення винесуть на розгляд сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 17 Лютого 2014 16:50
КЛОУНИ !!!
правдоруб Показати IP 17 Лютого 2014 16:54
Зверніть увагу -"під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва". Чи не пора цим депутатам звернутися до відповідного лікаря в Липинах???.
Тарас до правдоруб Показати IP 17 Лютого 2014 17:50
І того Вегу туди направити! Нема вже чим тим депутатам зайнятись, ото пообирали, вже всі питання у Луцьку вирішили?!
Дід Парафін Показати IP 17 Лютого 2014 17:06
О Божечко!!! Що вони курять?? Наркоманія у міськраді процвітає
житель Показати IP 17 Лютого 2014 18:11
Добре, хоч пістолети в уборній не забувають))) Оце влада. Збіговисько клоунів на чолі з колишнім комсомольцем.
таки да. Показати IP 17 Лютого 2014 18:46
Самооборона міста Луцька то лучани. А маніціпальна поліція існує на папері. Що ви завтра робити будете як регіони почнуть громадянську війну.
иван Показати IP 17 Лютого 2014 18:47
питае дядько в племиника миську що таке ти там робиш в милиции чи полиции яка називаеться муніципальне- так так дядьку трохи пальне-трохи муки : але легше чим в локачах гний невожу-бандитив небачу хожу по базару и головне стережу щоб в керровниказ рибу-ковбаси вид К : П-продавали и зразу телефоную що винен начальник милиции обо його зам -щоб його для звиту визвали : А в них ставкив-ковбасних-меблевих -и всьго всьго стоянок-опочивалень так багато що ского я вже буду в управлинии при миський ради- так дядьку так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus