USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мисливці пікетують Волиньраду

22 Липня 2014 10:10
Десятки мисливців з усієї Волині зібралися перед будівлею облради напередодні другого пленарного засідання 27-ї сесії.

Як пояснили учасники мирного зібрання, вони протестують проти передачі мисливських угідь у користування іншим власникам. Відповідне питання розглядатиметься сьогодні, 22 липня, під час сесії Волиньради. Наразі зібралися представники Ківерцівського, Камінь-Каширського, Любешівського, Старовижівського, Ківерцівського та Рожищенського районів. Мисливець з Ківерцівського району Олександр розповів, що 29 жовтня завершується термін договору оренди угідь.

«Ми готували документи, щоб нам продовжили термін договору. Ми прийшли підтримати рішення про те, щоб договір продовжили із нами, а не з тими людьми, які їм гроші заплатили. Так, у Ківерцівському районі у нас 600 членів Українського товариства мисливців та рибалок. І тепер пишуть, що у нас поганий догляд за угіддями, багато браконьєрів тощо, але забрати усе одно хочуть найкращі угіддя, наші.

У Маневицькому районі більше лісу, але менше звіра, тому їхні угіддя нікого не цікавлять. Мета нового орендаря – збільшити кількість звіра там, де його і так багато», - повідомив мисливець Олександр.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Спитав я Показати IP 22 Липня 2014 10:15
одного із тих мисливців, чи підгодовлює він звірів взимку. На що той відповів, що дождуться кілі вони в мене.
Антон до Спитав я Показати IP 22 Липня 2014 11:17
Не погоджуюсь з вами. Мисливці платять немалі гроші, як за відстріл дичини (відстрілочні картки та членські внески) так і за утримання зброї. Тоді питання, навіщо нам всі оті служби, які отримують зарплатню та видатки з бюджету, якщо заплативши гроші мисливці мають ще й робити їхню роботу? Якщо говорити про браконьєрів, так не секрет - найбільші браконьєри є самі утримувачі угідь та контролюючі органи, бо ж "вони свої, все схоплено, все дозвлено..."
лучанин Показати IP 22 Липня 2014 10:34
от стоять чоловіки..вроді мисливці... а подивишся з іншого боку..ну чим не поміч нашій армії на сході..? мобілізувати всіх..!!!
Антон до лучанин Показати IP 22 Липня 2014 11:04
А ви з диванного батальйону спецпризначення, я так розумію?
ФигВам Показати IP 22 Липня 2014 11:18
Я уж по заголовку решил, что охотники пришли повозмущаться, почему их, таких профессионалов, на войну не забирают, а тут вон оно что - охотничьи угодья отобрать собираются!)))))
цумань Показати IP 22 Липня 2014 11:28
Скільки потенційних бійців Ато стоять, і зброю знають і стріляти навчені, і здоровлям не обіжені
ФигВам до цумань Показати IP 22 Липня 2014 11:36
Бойцов, но не дураков!
ната Показати IP 22 Липня 2014 13:46
на схід..а не качок стріляти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus