USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На 25 вулицях Луцька облаштовують сучасне LED-освітлення. Список

28 Липня 2020 13:47
У Луцьку розпочали реалізацію найбільш масштабного за весь час проєкту із заміни старого освітлення на нове та сучасне LED-освітлення. За сприятливих погодних умов роботи планують завершити до 1 жовтня цього року.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

Освітлення замінять на 25 вулицях та проспектах (вже опрацювали вулицю Шопена і перейшли на пр. Соборності):

Потебні, Гнідавська, Володимирська, Львівська, Ківерцівська, Гордіюк, Глушець, Президента Грушевського, Перемоги, Василя Мойсея, Коперніка, Шопена, Відродження, Соборності, Січова, Ветеранів, Кравчука, Ковельська, Данила Галицького, Яровиця, Гулака-Артемоського, Наливайка, Теремнівська, Карпенка-Карого, Героїв УПА.
Сучасне LED-освітлення має низку суттєвих переваг:

1. Підвищення безпеки дорожнього руху на дорогах за рахунок кращої видимості пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів та інших учасників дорожнього руху.

2. Покращення естетичної привабливості вулиць. Гарно та професійно освітлена вулиця виглядає значно більш привабливо і сучасно, ніж напівтемна.

3. Економія бюджетних коштів. LED освітлення потребує щонайменше на 30% менше електроенергії у порівнянні зі звичайними лампами розжарювання.

4. Створення резервного фонду світильників, замість яких будуть встановлені LED. Існуючі світильники, які незабаром будуть демонтовані можна буде розмістити на другорядних вулицях без освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Липня 2020 14:08
А хто виконавець?
Анонім Показати IP 28 Липня 2020 14:09
Волинець)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus