USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Бандерштаті» покажуть унікальну етно-фотовиставку

15 Липня 2014 12:13
Унікальну етно-фотовиставку представить фотограф Анна Сенік, відома під псевдонімом Ładna Kobieta, на фестивалі «Бандерштат-2014: Перезавантаження» у Луцьку. Про це інформує Молодіжний портал Волині.

Анна Сенік працює у напрямі етно-фотографії, переважно рідної, української тематики. Проте, як зауважує фотограф, цікавиться аутентикою й інших народів.

Ładna Kobieta співпрацює із музеями, колекціонерами старовинного одягу, народними майстрами, учасниками фолькльорних ансамблів, й усіма, хто пов’язаний із збереженням й розвитком національної культури.

В своїй творчості відтворює аутентичні образи минулого, показуючи красу і багатство національних строїв різних регіонів України.

До слова, фото Анни Сенік використане у цьогорічній візуалізації фестивалю «Бандерштат».

Фото з сайту: http://www.ladna-kobieta.com.ua

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 15 Липня 2014 15:36
красивые фотки
макс Показати IP 15 Липня 2014 18:05
Справді, фото красиві. Нехай щастить авторові!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus