USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На березі Стиру - творчий пленер юних художників

21 Червня 2015 08:00
В луцьких школах розпочались довгоочікувані канікули, а художні студії продовжують свої заняття і проводять їх на вулицях, галявинах, в парках. Так, нещодавно, керівники художньої студії «Мальованка» організували туристично-творчий похід до мальовничих місць річки Стир. Про це повідомляє директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.

Тепла й сонячна погода розкрили для дітей чудові краєвиди рідного міста з берегів річки. Маленькі художники із захопленням, творчим натхненням, дитячою завзятістю створювали перші пейзажі, обираючи свої кольори, своє відчуття, своє бачення рідного клаптика природи. В певні моменти діти ставали безпосередніми учасниками тих пейзажів, коли лунав дзвінкій сміх, захоплюючі вигуки про щось побачене у траві, у воді, на небі.


Керівники студії Богдан Осіюк та Галина Палазнік часто запроваджують під час занять цікаві, активні форми для розвитку творчості у дітей, які дають можливість пізнати себе і світ навколо. Саме така мета була в цьому творчому поході на мальовничі берега річки. Діти вчилися малювати трави, квіти, корчі, стовбури і крони дерев, хмари в їх природному стані.



Юні художники побачилии рідне місто не зі сторони сірого асфальту, а через призму природи та мистецтва, яскравих кольорів і вражень. Творчий похід завершився розвагами, іграми і хорошим настроєм, який діти відтворили у своїх пейзажних малюнках.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, як діти з дитячої художньої студії « Мальованка» подарували бібліотеці у Луцьку нові вікна.


Довідково: дитяча художня студія «Мальованка» діє при центральній бібліотеці для дітей з листопада 2013 року. Діти, учасники студії, мали 2 колективні виставки в арт –галереях Луцька, були учасниками і переможцями загальноміських творчих конкурсів, 4 рази презентували свої роботи в залах бібліотеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus