USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На День Привокзального кварталу розіграли цінні призи від Фонду Ігоря Палиці

16 Вересня 2018 22:31
Щоби взяти участь у розіграші велосипеда, смартфону, планшету, портативного зарядного пристрою, колонки, навушників, годинників та інших цінних подарунків від Фонду Ігоря Палиці«Тільки разом», зареєструвалися 1365 жителів Привокзального мікрорайону.

Розіграш призів став чи не найбільш очікуваною частиною масштабного святкування, що тривало 16 вересня на території школи № 15 в Луцьку.

Переможців обирали випадково – за номером на паперовому браслеті, які всі охочі могли отримати ще з самого ранку. Аби збільшити вірогідність виграшу, на розіграш реєструвалися цілими родинами, включаючи й зовсім маленьких діток. Це й не дивно, адже позмагатися справді було за що. Так, організатори підготували 15 подарунків, серед яких найбажанішими були велосипед, смартфон і планшет.

Дивіться ще: День кварталу на Привокзальному з Фондом Ігоря Палиці. Трансляція

Гостям Дня кварталу довелося чимало понервувати, адже розіграш відбувся на завершення основних святкувань. Аби нічого не проґавити, мешканці району заполонили весь шкільний майданчик і захопливо спостерігали за крутінням барабану в надії, що саме їхній корінець від його браслету з відповідним номером стане виграшним.

Розпочали розіграш із вручення настінних годинників та футбольних м’ячів із логотипами Фонду.
Наступними розіграли портативну колонку і навушники, а зарядні пристрої power-bank передав партнер свята - магазин iCity.
Особливим видався дійсно спортивний подарунок від Федерації футболу Волині – м’яч із автографами Віталія Кварцяного та сучасних гравців ФК «Волинь», а також книга славетного футбольного тренера.
Окрім того, вперше на Дні кварталу вручили подарунок від представника місцевого бізнесу. Так, аби передати сучасну газову колонку від «Bosch» щасливиці з Привокзального району, на сцену дійства піднявся депутат Луцької міської ради, директор «Бош-Тепло» Сергій Шкода.
Своєю чергою, найпомітніше захвилювалася та оживилася публіка під час розіграшу останніх трьох подарунків: смартфона, планшета та велосипеда.
Зазначимо, що переможцями стали як зовсім юні мешканці мікрорайону, так і особи поважного віку.
Нагадаємо, що попередньо зі сцени вручали відзнаки за особливий вклад у розвиток району активним жителям Привокзального.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus