USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На добудову луцької школи потрібно більше 28 мільйонів

10 Листопада 2017 20:14
Майже 28 мільйонів гривень закладено у кошторисі на добудову 27 школи, не враховуючи будівництво спортзалу.

Про це йшлося 10 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Як повідомила заступник начальника планово-технічного відділу управління капітального будівництва Волинської ОДА Олена Шестюк, на сьогоднішній день, з врахуванням використаних коштів та згідно з проектно-кошторисною документацією, на добудову 27 школи потрібно ще майже 28 мільйонів гривень. З її слів, у вартість входить роботи підрядника та обладнання.

На запитання депутата Луцької міської ради Бориса Смаля, чи вистачило б 10 мільйонів, які мала виділити міська рада, аби добудувати 27 школу, Олена Шестюк відповіла, що на сьогоднішній день на добудову 27 школи цих коштів не вистачило б, оскільки потрібно було б ще майже 18 мільйонів, не враховуючи кошти на будівництво спортзалу.

Своєю чергою, начальник управління освіти Людмила Плахотна зауважила, що школу можна відкрити вже у наступному році, не дивлячись на відсутність спортзалу, адже учні можуть ходити у спортзали сусідніх освітніх установ, проте для цього потрібно скласти суміжний розклад.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ З’ЯСОВУВАЛИ, КОЛИ ЗАПРАЦЮЄ ШКОЛА № 27

Також депутати обговорили опалення 27 школи.

Як повідомила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, сьогодні на адресу управління освіти надійшов лист-доручення від виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта, аби прорахувати кошти, які необхідні для опалювання школи, тож в управлінні дали завдання бухгалтерії прорахувати кількість коштів. Зі слів Зіновії Лещенко, опалення буде мінімальним, аби зберегти хороший стан школи та обладнання у ній.

Відтак, депутати взяли почуту інформацію до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus