USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На добудову нової карти сміттєзвалища у Володимирі-Волинському треба 6 млн

14 Червня 2019 08:00
У Володимирі-Волинському розпочали потужний екологічний проект – будівництво нової карти міського сміттєзвалища. Роботи розпочали ще восени 2018 року, пише Буг.

12-го червня на місце будівництва нової карти прибув народний депутат Ігор Гузь, міський голова Петро Саганюк із заступниками.

На перший етап робіт виділили 5,4 мільйони гривень. З них 5-ть мільйонів – це кошти державного бюджету, які надійшли за сприяння народного депутата Ігоря Гузя, а 413 тисяч – кошти місцевого бюджету.



Парламентар на місці уточнив, які роботи потрібно ще провести та суму коштів, яка необхідна, щоб завершити роботи. На що отримав відповідь, що потрібно близько 6-ти мільйонів гривень.

Ігор Гузь повідомив, що черговий транш коштів із дежрбюджету на добудову нової карти сміттєзвалища слід очікувати до кінця червня.

Міський голова Петро Саганюк поділився прогнозом, що якщо кошти надійдуть протягом місяця, тоді до кінця серпня – початку вересня зможуть завершити повністю будівництво нової карти сміттєзвалища. Керівник міста акцентував, що теперішнього сміттєзвалища для міста вистачить ще на рік – півтора.

Додамо, що площа будівництва становить 2,2 гектари. Генеральним планом передбачено влаштування котловану, ділянки для складування ТПВ площею – 1,3 га, вал ґрунту для проміжної ізоляції, тимчасові дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus