USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Канарських островах туристів саджатимуть у в'язницю за малюнки на піску

12 Лютого 2019 07:20
На острові Гран-Канарія в Іспанії туристів будуть штрафувати або саджати у в'язницю за малюнки на піску. Про це повідомляє theБабель з посиланням на видання The Sun.

«Туристів на Канарських островах попередили про відповідальність, аж до тюремного терміну за малюнки на піску. Лавочку прикрили після того, як деякі з них написали свої імена на піщаних дюнах в Маспаломасі», - йдеться в повідомленні.

Мова йде про спеціальний природній заповідник, який вважають частиною еко-системи Гран-Канарії, який охоплює близько тисячі акрів. За словами місцевих екологів, якщо не захистити це місце зараз, його краса може бути втрачена назавжди через дії туристів.

«Поліція знайшла величезні кам'яні хрести, зроблені з вулканічних каменів, кам'яні кола, різьбу в землі, графіті на каменях, гігантські серця і навіть обличчя, вирізьблені на скелях, як у Голлівуді», - підкреслюється в повідомленні.

Тепер за такі дії передбачено штраф у розмірі 600 євро, випробувальні роботи або тюремний термін.

Нагадаємо, влада Венеції заборонила туристам сидіти на східцях памʼятників або портиків навколо площі Святого Марка. Порушників будуть штрафувати від 25 до 500 євро. Також місцеві чиновники пропонують заборонити людям сидіти та лежати на землі в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus