USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На канікулах перевірятимуть комп’ютерні клуби Луцька

9 Грудня 2014 15:44
Незабаром у луцьких школах – довготривалі зимові канікули. Тому у міськраді роздумували над тим, чим же зайняти 22 тисячі учнів, аби ті, отримавши «волю», не потрапили в халепу.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 9 грудня.

Нагадаємо, зимові канікули у школах обласного центру розпочнуться уже з наступного тижня – 13 грудня, і триватимуть аж до 25 січня.

Тому, на думку першого заступника міського голови Святослава Кравчука, спортивні гуртки та секції повинні працювати уже з першої половини дня і до вечора, аби 22 тисячі школярів не ходили вулицями без діла.

Окрім цього, він наголосив, що протягом канікулярного часу правоохоронці проводитимуть рейд комп’ютерними клубами міста, а також закладами громадського харчування. Посадовець зауважив, що особливу увагу варто приділити заплавам та льодовим басейнам річки Стир, аби уникнути перебування там неповнолітніх без нагляду дорослих.

Градоначальник також пообіцяв розпорядитися, аби житлово-комунальні господарства обладнали ковзанки у дворах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
белое крыло Показати IP 9 Грудня 2014 15:55
пан кравчук..у вас в Луцке слишком много берут ваши деректора школ взятки..как ие у вас секции что вы мелите и врете...взяка примерно равна Штуке баксов за то что бы секция начала работать...а тренера на ЧасахОтработа и Домой))пан кравчук вы сами знаете что все залы под Освитой и попасть в ваши залы не Реально..а спорт школы пропитаны взятками приписками и бардаком.Новый унитаз это еще не спортшкола....увы дети выброшены...так и скажите.удачи вам..и вашим деректорам.
Алик Грек Показати IP 9 Грудня 2014 16:23
Директор 21 школы за прием ребенка в школу берет 10 000 грн.
Джулія Показати IP 9 Грудня 2014 20:47
Тобто якщо зараз у "Неополісі" (центр міста!) нема де яблуку впасти від школярів-це нормально. А от піл час канікул-погано. Цікава позиція...
Кравчук Показати IP 9 Грудня 2014 23:12
Шановний біле крило Запрошую на зустріч з конкретними фактами і пропозиціями по наведенню порядку з вашоі точки зору в нашому рідному Луцьку
Панас Показати IP 9 Грудня 2014 23:43
А як на рахунок економії світла, тепла? Хто оплатить додаткові години занять у секціях? Для чого робити канікули, щоб економія була. То для чого дітям знов йти до школи? Як працювати на канікулах, ще ніхто НЕ ЗНАЄ за відпрацьовані суботи + державні свята. Краще б це на нараді повідомили педагогам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus