USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

На Любешівщині врегулювали ситуацію з бурштинокопачами

11 Травня 2016 19:51
Сотні бурштинокопачів застали на «гарячому» правоохоронці в Любешівському районі. На місце приїхали працівники силових структур.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські новини, конфліктна ситуація виникла поблизу села Судче Любешівського району сьогодні, 11 травня.

Працівники СБУ спільно із поліцейськими в лісовому масиві поблизу села Судче проводили оперативно-розпошукові заходи щодо недопущення незаконного видобутку бурштину. Між силовиками та місцевими жителями виник конфлікт. Завдяки злагодженим діям ситуацію вдалося врегулювати. Внаслідок конфлікту ніхто не постраждав, повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області.

На місце події прибули тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак, начальник Західного територіального управління Національної гвардії України Володимир Гордійчук, керівники Любешівського відділення поліції. Додатково на місце конфлікту направили спецпідрозділ волинської поліції «Світязь», а також бронетранспортер і 60 військовослужбовців Національної гвардії.

Завдяки злагодженим і чітким діям правоохоронців конфлікт вдалося врегулювати. Після перемовин люди розійшлися. Ніхто з громадян не постраждав.

Відомості за даним фактом внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Васільєв Показати IP 11 Травня 2016 19:57
Чому не пишете, як чмирили СБУшників? Прогнали через коридор ганьби і закидали яйцями!!
55 до Васільєв Показати IP 11 Травня 2016 23:32
коридор ганьби на десятиліття - вам, місцевому "капатєльському" РАГ**СЬКОМУ Б*ДЛУ, яке за сотню доларів готове знищити СВОЮ ж природу, свій ліс, озера, ягідники, сіножаті. Щоб і СВОЇ діти не мали куди вийти і чим дихати... Чи всі надієтесь зірвати джек-пот і виїхати звідси в краще місце???. Після вас - хоч потоп? Ліс, який ріс 60-100 років - знищуєте, грунт, який формувався тисячі років - перемиваєте вщент, без шансу на відновлення. Патріоти-правдолюби, бл...
Анонім Показати IP 11 Травня 2016 21:07
Який коридор ганьби??? Троль ти брехливий... Чекай...
Анонім Показати IP 11 Травня 2016 21:10
Гостей чекай
Васільєв до Анонім Показати IP 11 Травня 2016 23:06
Ти ч*о!!! Ти працюєш за гроші які отримуєш з податків які я сплачую!!! Яких мені гостей чекати???? І за що??? Я скоїв злочин??? Чи правда тепер це злочин??
Васільєв Показати IP 11 Травня 2016 21:31
Можу дати номер телефону свій
Анонім до Васільєв Показати IP 12 Травня 2016 00:40
І скільки ти податків з видобутку бурштину заплатив в казну держави? аж цікаво стало...
Васільєв до Анонім Показати IP 12 Травня 2016 12:23
Ти д*біл!!! Я працюю на роботі! Не одним бурштином живемо
Васільєв до Анонім Показати IP 12 Травня 2016 12:25
Я тобі запитання задав!!! Яких гостей мені чекати??? І коли??? Ти хочеш когось налякати?? Себе в куток зажени та лякай!!
Анонім Показати IP 11 Травня 2016 21:44
Кого ви там чмирили? Ви п'яне бидло, ваше щастя що не було команди вас там всвх мордою в болото ложити, то б всі там лежали і стогнали б. А ще більший позор чоловікам с. Судче, самі понапивались і поставили перед собою жінок з дітьми і послали їх на міліціонерів, а потім за ,їхніми спинами ходили понти кідали, а жінок теж язик не повертається матерями назвати, шо ж ви робити, а якби не дай бог почалась стрілянина, а там ваші діти стоять, позорище прикриватись дітьми і жінками, хо че не жінки, це би*ловаті баби, в яких через слово мат і через одну твереза, шо ви тих дітей навчите, о це тільки бурштин копати, красти і бухати. Ваше щастя, що міліціонери були адекватні і до останнього не велись на ваші провокації, а то б були одбиті б ваші яйця...
Вася до Анонім Показати IP 12 Травня 2016 05:29
Придурок, вся украiна один суцiльний позор ! так шо заткнись!
24 до Анонім Показати IP 12 Травня 2016 13:40
при мирному врегулюванні ситуації і чудовій адекватній витримці силовиків поблизу села Судче було всього-навсього до десятка поранених " бидлян" в тому числі вогнепалом. є чим гордитись силовикам. ГАНЬБА!!!!!!!!
свідома Показати IP 11 Травня 2016 22:14
чому воювати не йдуть ? Зарплата висока по мірках держави. А навіщо, якщо так простіше !
Яся до свідома Показати IP 11 Травня 2016 23:17
А чому ви не йдете, копати легше,чи ще краще сидіти і писати за компом?
Ольга Показати IP 11 Травня 2016 22:47
Бачили ми ваші перелякані очі!!!! Правоохоронці за**ані!! Нічим не кращі ніж при режимі яника!
Яся Показати IP 11 Травня 2016 23:09
Люди схаменіться!!!!!!Що ви робите????За копійку одне одного готові з'їсти!Нам потрібно єднатися,берегти нашу державу,а ми що,,??Невже ви думаєте ,що гроші щось важать???Сьогодні ви ганьбите силові структур ,завтра сусіда який більше накопав,а що ми залишимо для наших дітей, ви живете тільки одним днем,а би тільки сьогодні побільше
ДО ЯСЯ Показати IP 11 Травня 2016 23:37
ВЛАДА БЕРЕЖЕ СОБІ РОДОВИЩА,ЗАКОН НЕ ПРИЙМАЮТЬ ПРО ВИДОБУТОК БУРШТИНУ , НАРОД І СИЛОВІ СТРУКТУРИ ЗА ЛОХІВ ТРИМАЮТЬ І ЦЬКУЮТЬ ДРУГ НА ДРУГА,А ДОБРІ БРАТИ МОСКАЛІ ВБИВАЮТЬ НАШИХ ПАТРІОТІВ,БІЛОРУСИ НАРІЗАЮТЬ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ ,ДО КОЛІ ЦЕ БУДЕ .
Вася до ДО ЯСЯ Показати IP 12 Травня 2016 05:36
Ше один розумний- йди проспись!!!
1976 Показати IP 12 Травня 2016 00:27
Бачив результати "діяльності" таких сміливців. 1,5 км. до Володимирця по дорозі через Городець. Залишена "каландайка". Гнітюче враження. А ще більше гнітить і рве душу новина з Кедрів, де у вівторок поховали дівчину, яку збив насмерть п'яний бурштинщик. Людина, яка потримала в руках великі гроші, та ще й добуті незаконно, втрачає будь-які моральні орієнтири, та легко переступає межі дозволеного.
батяр Показати IP 12 Травня 2016 05:23
Колись цю ввійну назвуть як винищення генофонду України. Невже ми варті того щоби так жити як є нині. Це жах, суцільний морок, що буде далі. Де подітись дітям після набуття освіти у ВНЗ, ринок і все, а де підприємства, які створюють ВВП, де бюджетоутворюючі структури, -немає. Крокуємо в нікуди, точку вороття минули, ще у 2014, коли був по 5.10, а не по 26.0, відчуваєте різницю?...
а не краще Показати IP 12 Травня 2016 08:08
бтр було два рокі тому використати та розігнати нероб жаривших шашлик під воротами бравих гвардійців.скількі смертей ради купкі злодіів
Закон Показати IP 12 Травня 2016 08:30
Мені цікаво, а чого преса не пише про підстрелених, про людей яких ті ж силовикі відправили в реанімацію???? жінок прикладом бити теж в повноваження в ходить яка з сачком там ходить???? да нищення природи і незаконне добування це погане діло і краще щоб все припинили, але яке мали право ламати і калічити людей, стриляти в цивільних????? у нас що зараз копачі до сепарів прирівняні???
1976 Показати IP 12 Травня 2016 11:09
Якщо все було так, як розказують, то постраждалих там мінімум. Всякий хто наближається до озброєного військового, який ще й при виконанні, має усвідомлювати, що провокувати озброєного на насильство собі дорожче. Та ще й якщо за військовим чи поліцейським стоїть закон. Усім відомо чим закінчились бабські блокування на сході. Навряд чи хто захоче зайти в ту саму річку вдруге.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus