USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На «Луцькводоканалі» - цілодобова охорона через загрозу терактів

29 Травня 2014 14:47
На КП «Луцькводоканал» посилили контроль за стратегічно важливими об’єктами водопостачання та водовідведення. Відповідні заходи вжиті з огляду на загострення політичної ситуації у країні, з метою попередження можливих проявів терористичного та диверсійного характеру, - повідомли у прес-службі КП «Луцькводоканал».

Відтепер на всіх водозаборах Луцька цілодобово працюють камери відеоспостереження. Охорона об’єктів водопостачання та водовідведення міста Луцька здійснюється цілодобово силами власної служби охорони КП «Луцькводоканал» з використанням комплексу тривожної сигналізації та камер спостереження.

«В разі небезпеки, або загрози небезпеки, охоронник служби охорони терміново викликає наряд міліції, інформує відповідального чергового диспетчера з подальшим інформування керівництва підприємства, а разі необхідності – СБУ, МВС та МНС. Таким чином, всі об’єкти водопостачання та водовідведення знаходяться під пильним наглядом охоронних структур.» - розповідає Михайло Чуль, начальник відділу охорони об’єктів КП «Луцькводоканал».

Разам з цим, з працівниками охорони підприємства провели додаткові заняття щодо забезпечення режиму фізичної охорони об’єктів КП «Луцькводоканал», а також алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

Необхідно зазначити також, що між КП «Луцькводоканал» та ПП «Кобра-Сервіс» укладений договір, згідно з яким всі об’єкти водоканалу спільно охороняються відомчою охороною підприємства та ПП «Кобра-Сервіс», та в разі виникнення надзвичайних ситуацій на об’єкт прибувають бійці зазначеного підрозділу.

Крім такого виду охорони, водозабірні станції обнесені бетонним парканом з колючим дротом та встановлені пропускні пункти, на яких охоронники підприємства несуть постійну добову охорону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus