USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Маневиччині затримали понад три десятки бурштинокопачів

21 Вересня 2016 13:12
Групу осіб, які намагались добувати бурштин, затримали сьогодні на Маневиччині працівники державної лісової охорони та поліції. Сталося це близько 3 години ночі у 41-му кварталі Вовчецького лісництва ДП «Маневицьке ЛГ».

Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Як розповів керівник оперативної мобільної групи, інженер лісової охорони ДП «Маневицьке ЛГ» Іван Наумюк, окремі порушники мали з собою невеликі ліхтарі. Бурштинокопачі намагалися лишитися непоміченими, але їх виявили працівники державної лісової охорони і національної поліції.

Тож було затримано 34 правопорушники віком від 18 до 50 років. Всі вони – жителі села Костюхнівка Маневицького району.

За даним фактом триває перевірка. Правоохоронці з’ясовують причетність до незаконних дій інших місцевих мешканців.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, робоча група у складі депутатів Волинської облради задля вивчення наслідків незаконного видобутку бурштину здійснила ревізію на територіях несанкціонованої діяльності на Маневиччині. Відтак, вдалося встановити, що поблизу села Лісове незаконні копачі лише з 6 гектарів вивезли бурштину на 12 мільйонів доларів, і це не враховуючи вартості рекультивації земель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ая Показати IP 21 Вересня 2016 16:00
Питаю: ДЕ ТИ ЧИМЧИКУЄШ УКРАЇНО? БАГАТИХ ЗЛОЧИНЦІВ ЗЛОДІЇВ, КРАДІЇВ, ВБИВЦІВ ВІДПУСКАЄШ НА ВОЛЮ ЗА ВКРАДЕНІ ГРОШІ, А БІДНИХ, ГОЛОДНИХ І ОБДЕРТИХ САДЖАЄШ ЗА ГРАТИ?
Яа до Ая Показати IP 21 Вересня 2016 21:50
Де там бідні, голодні і обдерті?? Якби воно ще нищило природу, щоб вивчити дитину десь в Європі, чи на дорогу операцію і т п, то це ще можна було б хоч якось зрозуміти, але ж воно на джіпі хоче їздити-бикувати, пічаток зулутих на пальці начіпляти, пети Джак Данієлс і т д. За такі речі треба на місці стріляти і складати в ті котловани, що самі намили. Ніяких виправдань такому варварству нема і не буде.
Анонім Показати IP 23 Вересня 2016 00:35
Ти менше рот відкривай сам риєш де і всі а в інеті когось об**раєш. Свою машину продай на яку в тій ямці нарив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus