USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На одного платного пасажира в Луцьку - більше 3 пільговиків

11 Березня 2014 15:27
Коефіцієнт співвідношення безплатних та платних пасажирів у місті встановили на рівні 3,36 до 1.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради сьогодні, 11 березня.

Нагадаємо, в місті проводився моніторинг пасажирів пільговиків у громадському транспорті міста.

Директор ЛПЕ Анатолій Тимощук повідомив,що згідно з результатами моніторингу на 1 платного пасажира в місті припадає 3,36 пільговика.

Тож саме такий коефіцієнт запропонували міськвиконкому затвердити для розрахунку обсягів асигнувань для ЛПЕ.

Як повідомив заступник міського голови Тарса Яковлева, минулорічний коефіцієнт був встановлений на рівні 4,35 до 1. Але ці асигнування все одно не освоювалися в повному обсязі. Крім того, прокуратора міста часто висловлювала претензії до розрахунку цього коефіцієнта. Утім, цього річ моніторинг провели досконаліше, його повторюватимуть щосезонно. Тож він буде точніший і прокуратура, припускає він, не матиме більше претензій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 11 Березня 2014 15:43
З такою незначною кількістю тролейбусів, які зараз виходять на маршрути міста, і з коефіцієнтом 3,36 підприємство не освоїть кошти, які виділяються з державного бюджета (субвенції) за проїзд пільговиків!
Anonymous Показати IP 11 Березня 2014 15:45
гнать в шею этих пильговиков ... иш ты взяли моду жить за счёт других ... а потом жалуются что мол плохие условия и транспорт разваливается ... ИМХО ДОЛЖНЫ ПЛАТИТЬ ВСЕ !!! я могу сказать много чего против этих липовых пильговиков и проезд нужно в тролях хотя бы до 2х грн поднять и сделать на крайняк надбавку до получки и пусть решают сами кататься или купить хлеб
НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Березня 2014 16:15
необхідно запровадити адресні компенсації вартості проїзду , скажімо 50 безкоштовних поїздок на кожного пільговика
Ася Показати IP 11 Березня 2014 16:26
Ці пільговии дійсно вже дістали. Особливо,коли заходять молоді, здорові і тичуть посвідчення, які видає міська рада.За які заслуги, яким таким бідним на якій підставі видає міська рада безоплатні посвіідчення, паспорти. Це жах. Нема в нас бідних всі мають пенсії навіть ні фіга не робивши. Куплені групи через одного.Ніяка країна не потягне стільки дармоїдів. Зробити безоплатний тільки ветеранам праці, які відпрацювали по 40 років, а не цим, що сидять на горупах куплених і вони безоплатно їздять.Мало того, що сидять нам на шиях,одержуючи незаслужено групи,Які вони хволрі,коли працюють на роботах і пенсії отримують.Це неправильно. Так не має бути.Пропрацював 5 років він уже пенсіонер. Давно пора навести порядок.
Ася2 Показати IP 11 Березня 2014 18:20
Раз в годину ходить колона з 5-и тролейбусів, перший забитий, а інші порожні. Я б із задоволенням проїхався декілька зупинок, але ж якого біса стільки чекати.
обєктивно Показати IP 11 Березня 2014 21:38
"Тому виконком ЛМР прийняв рішення промонітори пасажиропотік на таких маршрутах: 1, 4, 9, 9а, 10, 11, 14, 27а, 28, 29,32." Чому не перевіряли усі маршрути для обєктивності??? найбільший пасажиропотік на маршрутах 15, 15а., а там кондуктор добре знає як продати один квиток 3 рази. от вам і вся математика.
Корінний лучанин Показати IP 11 Березня 2014 22:03
ВН, чому коментарі видаляєте? А залишаєте ті недоречні із НЕПРАВДИВОЮ ТА ПЕРЕКРУЧЕНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ , що це за ЛОХОТРОН такий ! Ви є незалежні ЗМІ чи по заказу чините!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus