USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На проспекті Волі усе ж видалятимуть аварійні дерева

7 Лютого 2017 13:23
Обстежити дерева та визначити, які з них підлягають видаленню, планують в департаменті ЖКГ. Густі крони існуючих дерев перешкоджатимуть новому освітленню проспекту, що планують в рамках реконструкції.

Про це йшлося під час засідання круглого столу щодо пропозицій з реконструкції проспекту Волі 7 лютого у Луцьку.

Керівник КП «Луцьксвітло» Іван Кубіцький повідомив, що обстеження проспекту здійснювали з врахуванням того, що дерева будуть видалені. І пішохідні частини освітлюватимуться дворіжковими світильниками на існуючих опорах. Якщо ж дерева не зноситимуть, потрібно встановлювати окремі опори, тому що існуючі дерева не зможуть просвітити. Потрібно визначити ділянки, де опори розташують на тротуарній частині. Планують використати 45 світлодіодних світильників такого типу, як на бульварі Дружби народів.
Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась повідомив, що дав доручення працівникам департаменту обстежити дерева, що потрапляють у зону видалення, адже в такому стані, як зараз, проспект не може залишатися. Так, деякі дерева, попри протести мешканців, усе ж доведеться видалити, адже вони перебувають в аварійному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus