USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт аварійного мосту у Луцьку просять 300 тисяч

22 Листопада 2016 15:38
Ремонт проблемного шляхопроводу, який не можуть завершити вже більше, ніж півроку, затягується надалі: для того, щоб замінити понівечені турнікети шляхопроводу на вулиці Рівненській, потрібно 300 тисяч гривень.


Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 листопада.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, пропонують зменшити видатки загального фонду бюджету міста по департаменту житлово-комунального господарства з оплати послуг поточного ремонту мостів і шляхопроводів міста в сумі 300 тисяч гривень і спрямувати ці кошти на капітальний ремонт турнікетного огородження шляхопроводу на вулиці Рівненській.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що правий бік шляхопроводу перебуває в аварійному стані. На мості вже розпочали ремонтні роботи, а за вказані 300 тисяч планують замінити огородження, що вже відвалюються в деяких місцях. Ремонт лівого боку шляхопроводу, разом з пішохідними доріжками, планують здійснити наступного року.

Нагадаємо, що ремонт цього шляхопроводу не можуть завершити вже понад півроку. Власне, ще торік, у жовтні 2015 року, після обвалу плити, що унеможливив рух пішоходів мостом, ремонтні роботи розпочала фірма «РБП ТРАНС-МОСТ». Варто зауважити, що саме ця фірма ремонтує практично всі мости в Луцьку: виконувала вона роботи на вулицях Шопена, Винниченка, Гнідавській, по проспекту Соборності. Останній ремонт, до слова, через неякісно виконані роботи, мусили переробляти за кошт виконавця.

У березні цього року нарешті розпочали капітальні ремонтні роботи мосту, які, втім, затягнулися на тривалий термін. У жовтні повідомляли про приведення до ладу міжпанельних швів, говорячи про те, що третім і завершальним етапом має стати капітальний ремонт дорожнього покриття мосту. Наразі очільник департаменту ЖКГ обіцяє завершення ремонту сумнозвісного шляхопроводу у 2017 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Добродій Показати IP 22 Листопада 2016 15:43
вчора коли обговорювали махінації навколо Стоматологічної поліклініки та їх пропозиції виділити 1, 7 млн гривень на ренген замість реальної вартості 400-600тисяч вам користувачі цього сайту зекономили більше мільйона от і спрямуйте ці кошти на ремонт! Можемо підказати (якщо ви не знаєте) хто з посадовців незаконно збагачується дивись і там разберете на ремонт всіх доріг Луцька %)
міст розбили Показати IP 22 Листопада 2016 20:32
фури яки ранише понад сотню з моста летіли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus