USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт пожежного авто Павлівській ОТГ потрібно 42 тис.

27 Вересня 2018 22:29
Виділити кошти на ремонт пожежного автомобіля, що перебуває у непридатному для використання стані, просять у Павлівській ОТГ.

Про це йшлося під час сесії Волинської облради 26 вересня.

Депутат Костянтин Зінкевич звернувся із запитом до голови ОДА та голови облради. Він розповів, що жителі Павлівської ОТГ Іваничівського району повідомили йому, що в громаді гостро стоїть питання організації гасіння пожеж. У межах ОТГ є 11 населених пунктів і час доїзду пожежного автомобіля з селища Іваничі перевищує нормативні 20 хвилин. На території громади діє підрозділ протипожежної охорони, на балансі місцевої ради перебуває пожежне авто, яке зараз непридатне для використання. Отже, депутат просив виділити 42 тисячі гривень для Павлівської ОТГ на ремонт пожежного автомобіля.

Депутати обласної ради підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus