USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Сході викрали волинянина, який віз другу бронежилет

10 Липня 2014 12:34
27-річний Сергій Вавриш, який віз передачу одному із солдатів української армії в зону АТО, зник у Донецьку вчора, 9 липня. Про це інформує Gazeta.ua.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що солдата 51 бригади з Володимира-Волинського, який їхав у відпустку, викрали з поїзда.

"В понеділок скасували доставку посилок "Новою поштою" у східний регіон, тому Сергій зголосився відвезти необхідні речі для свого друга, який зараз перебуває в зоні АТО під Донецьком. Там був бронежилет, розгрузка, портупея, балаклава і рація. 8 липня ввечері він сів на потяг "Київ-Донецьк". Зійшов у Донецьку на вокзалі. Востаннє виходив на зв'язок о 8:30 ранку. У той час знаходився на залізничному вокзалі, збирався взяти таксі, щоб виїхати за межі міста. Якраз домовлявся з таксистами про тариф за проїзд. Відтоді телефон - вимкнений. До точки призначення так і не дістався", - розповіли друзі зниклого чоловіка.

"Можливо, місцева міліція, яка має списки усіх пасажирів, просто здала його бойовикам як "правосека", бо він із Західної України. Можливо, попався під час обшуку на якомусь із блок-постів", - припускають друзі зниклого.

Вавриш Сергій В'ячеславович, 1986 рік народження. Прописка: Нововолинськ, Волинська область. У вівторок, 8 липня, о 20:07 виїхав зі столиці 38-м потягом "Київ-Донецьк" (14 вагон, 48 місце). Був одягнений в червону футболку-поло і джинси, мав невелику дорожню сумку. Зріст 170 сантиметрів, повнуватий, лисий, шрами на губі і над лобом.

Друзі Сергія просять зголоситися усіх, хто його бачив. Надсилайте інформацію на поштову скриньку naz2006ukr.net або телефонуйте на номер: (096)70 33 086.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЯЯ Показати IP 10 Липня 2014 12:59
Доки ще та чортова кончена влада буде жувати соплі, робити реверанси та ставати раком перед не менш конченою європою,яка тільки п..дить, про якусь там підтримку та санкції, а реально прогинається перед парашею, а хлопці тим часом будуть гинути в тому бидлостані? або зрівняйте з землею, використовуючи всі можливості, все те лугандо- бидло, або йдіть і самі воюйте. Уроди чортові, навіть забезпечити всім необхідним тих, хто там під кулями не можете, люди самотужки намагаються це зробити, ще й доставити, а ви тільки в армію гребете, бодай вас загребло. НЕНАВИДЖУ!
ІЯ до ЯЯ Показати IP 10 Липня 2014 14:13
підтримую. як і всі. і на всі 100%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus