USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського бійця 51-ї бригади викрали на Сході

9 Липня 2014 22:17
Солдата 51-ї бригади з Володимира-Волинського, який їхав у відпустку, викрали з поїзда. Про це написав волонтер з Володимира-Волинського Констянтин Зінкевич на своїй сторінці у фейсбуці.

«Наші хлопці-активісти повернулись зі сходу. Усі передачі і подарунки доставлені.
Повний звіт буде вночі.

Хренова новина є. Нашого солдата з Володимира, який їхав з 51-ї у відпустку, викрали з поїзда, котрий прямував з Маріуполя до Донецька. Отак, блін...», - написав активіст.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Наталія Показати IP 9 Липня 2014 22:55
А хто цей солдат????
Валентина до Наталія Показати IP 25 Липня 2014 21:12
Надворський Віктор.
Вікторія Показати IP 11 Липня 2014 14:45
Як на мене, ми всі повинні встати на захист України і жінки і чоловіки. Бо діла не буде. А то виходить одні люди гинуть, а ми спостерігаємо. І тоді б одного дня хватило, щоб очистити Україну від цієї нечисті. Болить душа за цих хлопців, адже вони чиїсь сини, брати, чоловіки... Люди УКРАЇНЦІ ми всі повинні встати і гнати цю нечисть. Всі, як один, як одне ціле, іншого вибору в нас немає, бо переб'ють всіх цих хлопців по одинці, а таких, як вони одиниці та й до нас черга дійде.. Як на мене, там найкращі сини своєї землі, найкращі...Ніхто нас не захистить ні Європа ні Америка. Тільки самі, самі раз така страшна біда прийшла в наш з вами дім...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus