USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Соборності – аварія: одне авто в огорожі, два розбиті

6 Квітня 2018 09:47
Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9 години ранку 6 квітня на проспекті Соборності напроти кафе «Хурма».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці події.

Так, зіткнулися позашляховик «КІА», чобіток «Фіат Добло» та «Деу Матіз».

«Фіат» їхав з перевищенням швидкості та протаранив «Матіз», який рухався в попутному напрямку. Той, своєю чергою, зачепив кросовер «Кіа», - розповіли очевидці.

Автомобілі отримали серйозні механічні ушкодження: у «Матіза» - вщент розбита задня частина, а в «Фіат Добло» - капот і передня частина авто.

На щастя, в аварії ніхто не постраждав. На місці працює патрульна поліція.

Внаслідок ДТП утворилась тягучка з авто зі сторони 33 мікрорайону у напрямку центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ТТ Показати IP 6 Квітня 2018 10:55
Висловлюю співчуття Вам, дорогі автовласники! Очевидно водій "Фіата" поповнить власний автопарк розмитненим повноцінним автомобілем марки "Матіз", про який давно "мріяв", саме основне - на укр.реєстрації. Яким чином поруч не було "блях", які спричинили поведінку "Фіата", буде ще доводитись !
Джонні Показати IP 6 Квітня 2018 11:10
А винувати авто на бляхах, бо просто воно атво на бляхах!
ланос Показати IP 6 Квітня 2018 11:27
ааааа, всі авто на укробляхах.??... та то капец..... це з не новина(
Ага до ланос Показати IP 6 Квітня 2018 11:52
Фіат на бляхах,сліпаки відкрий!
Ххахаха Показати IP 6 Квітня 2018 11:44
Ну так фіат на БЛЯХАХ, Передні номери зняв а задні ні. Подивіться уважно. На одному з фото добре видно.
Уважно Показати IP 6 Квітня 2018 11:52
Подивись ліпше! Добло на бляхах. Я й не сумнівався одразу. Як треба перти тому га...ну з добло при дозволених 50, щоб так розхерачити дві машини?!
Євробидло Показати IP 6 Квітня 2018 11:57
Я незнаю обставини даної ДТП, але у нас в ЛУцьку, на СОборності 3 полоси, і зазвичай в крайній лівій і середній сунуться улітки на матізах, які мали би їхати в правій полосі.
Шумахєр до Євробидло Показати IP 6 Квітня 2018 15:33
Я не знаю, правила дорожнього руху якої країни ти читав, але в цій країні по місту дозволена швидкість - 50км на год. Виражаючись твоєю термінологією - в нас всі по місту повинні сунутись як улітки, незалежно чи матіз чи панамера. Якщо ти згадав про 3 ряда на Соборності - то так, це факт. Але права полоса - вона зайнята маршрутками і часто - припаркованими авто. Ліва - з неї часто повертають наліво чи розвертаються (уяви які сволоти - не тобі розступаються, бо ти ж спішиш по супер важливих справах, а собі наліво повертають, бо воно їм бачиш но - треба). І немає зобов'язання в матіза, як і в іншої легковушки, їхати тільки в правій полосі. Є загальне правило "рухатись якомога бложче до правого боку", і для ТЗ загальною масою більше 3.5т рухатись в двох крайніх правих полосах. Якщо тебе дратує, що інші не роблять так як тобі хочеться, - то це виключно твоя проблема.
Анонім Показати IP 6 Квітня 2018 11:58
то на бляхах він і створив аварію..Купують за копійки на підроблених документах,не розтаможують не бережуть....спричиняють горе іншим
Анонім Показати IP 6 Квітня 2018 12:09
Дивись уважніше фото 5. Винуватець на бляхах
fdsfdsfdsfsd Показати IP 6 Квітня 2018 12:18
Всі молодці! Знайшли авто на бляхах. Можете починати слинити. Вже пару знів про бляхи нічого чути не було. Починаєм: ууууу.... бляяяхииии...уууу скіко можноооо
Очевидець Показати IP 6 Квітня 2018 12:19
Фіат на бляхах, але правда він мав зїхати у третій ряд, просто не розрахував швидкість і мокрий асфальт, машину добре сунуло прям на матіз. Колеса фіата взагалі не слухались.... Я просто "офігєла "від такого. Він зїхати хоче, а "ніфіга" не получається. Водії будьте обережні... Добре що всі живі і не треба було швидкої. Бережіть себе люди.
До слова. Показати IP 6 Квітня 2018 12:24
Якщо дозволено 50 км на год. То хоть в лівій хоть в середній водій не сунеться з такою швидкістю а їде згідно правил. А в тих в кого срачка живуть 90. Ось знову відзначився водій фіата.
До слова. Показати IP 6 Квітня 2018 12:25
Женуть 90.
Генадій Показати IP 6 Квітня 2018 13:06
Я порсто вражений! Люди-бляхофоби просто чудові експерти! - миттєво, лише по одних фото встановлюють всі обставини ДТП будь-якої складності, проводять дорожньо-транспортну експертизу і відразу визначають винних і признчають покарання їм! І це все за допомогою лише смартфона, на задньому сидінні Богдана по дорозі на роботу! Шановні, та вас треба брати на державну службу і скорочувати поліцію, експертів, суди.
Хлоп до Генадій Показати IP 7 Квітня 2018 11:09
Бачиш і крокодили мають свою думку.
Таня Строцюк Показати IP 7 Квітня 2018 11:08
Отаке ла**о на бляхах зіпсувало св'ято нормальним українцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus