USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Кремль ТБ Крим визнали українським

16 Липня 2017 11:48
У ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів професор заявив, що Донбас і Крим є етнічно українськими територіями, інформує канал 24.

Таку думку висловив професор Вищої школи економіки, член ради при президенті Росії з розвитку громадянського суспільства та прав людини Ілля Шаблинський.

За його словами, Росія окупувала сьому частину території України та утримує за рахунок свого державного бюджету Донбас і Крим, виснажуючи ресурси країни.

Наше керівництво відокремило від України сьому частину її території. Сьому частину! І приєднало до себе. Крим і шматок Донбасу. Ви вважаєте, що це нормально та добре, а також піде нам на користь? Я вважаю, що нічого хорошого для нашої країни не буде. Перспективи тут хорошої немає. Нам доведеться за це платити. Ми вже за це платимо, крім депутатів Держдуми, – зауважив науковець.

Крім того, Шаблинський додав, що Мінські домовленості були символічним актом, який оформив заморозку ситуації на Донбасі.

На думку професора, така ситуація негативно позначиться як на самому Донбасі, так і на Росії.

"І нічого хорошого. Це може тягнутися п'ять, десять років. Ми будемо бідніти", – наголосив член ради при президенті Росії з розвитку громадянського суспільства та прав людини.

Також вчений закликав віддати Крим Україні. "Це її (України – "24") територія!", - наголосив Шаблинський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шаблинскому Показати IP 16 Липня 2017 12:31
Про Дон и Кубань забыли упомянуть .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus