USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На трасі Київ–Чоп у ДТП постраждала волинянка

26 Грудня 2016 10:38
На автодорозі «Київ–Чоп» у Бродівському районі водій з Рівненської області скоїв наїзд на жительку Волині. Аварія трапилася 24 грудня близько 12 години ранку.

Як повідомляє прес-служба львівської полції, 26-річний житель Рівненщини, керуючи автомобілем Toyota Avensis, скоїв наїзд на жінку, яка, за його словами, раптово вибігла на проїжджу частину.

Постраждалу жінку-пішохода, 39-річну жительку Волинської області, з переломом ключиці та струсом головного мозку госпіталізували.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus