USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На українсько-польському кордоні сьогодні зникли черги

4 Липня 2016 11:18
На україно-польському кордоні практично відсутні черги, бажаючі відвідати Польщу можуть планувати подорож. Це пов’язано з призупиненням малого прикордонного руху між Україною та Польщею з 4 липня. Про відсутність черг заявив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ситуація діаметрально відрізняється від тієї, яка була вчора, позавчора і в попередні дні, тому що зараз на україно-польському кордоні, в усіх пунктах пропуску практично відсутні черги. Буквально по кілька автомобілів перебуває перед пунктами пропуску і фактично ті люди, які з інших регіонів і планують поїхати до Польщі, вони можуть зробити це абсолютно вільно", - сказав Олег Слободян.

Він зазначив, що значну частину трафіку, який складався на україно-польському кордоні, представляли учасники малого прикордонного руху.

"Ця ситуація ще не вичерпана, питання польських митників, воно ще актуальне, але в той же час значну частину того трафіку, який складався на україно-польському кордоні, саме представляли учасники малого прикордонного руху, місцеві мешканці. Сьогодні ми побачили цьому підтвердження, тому що незважаючи на те, що польська митниця ще продовжує там певні заходи, пов’язані зі страйком, черг в пунктах пропуску немає", - зазначив Олег Слободян.

Нагадаємо, Республіка Польща з 4 липня призупинила малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 4 Липня 2016 23:22
Приідьте подивіться як зникли, а тоді пишіть. На Ягодині зараз 200-300 машин черга перед брамою
Віталій Показати IP 5 Липня 2016 02:41
Да да Андрій це є дійсно правда але ще більше ніж 200 і 300

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus