USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На утилізацію мертвеччини з ковельського ветсанзаводу виділили 17 млн

31 Травня 2017 17:05
Кабінет Міністрів України виділив 17 млн грн на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з тваринними відходами Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод».

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, передає Інтерфакс-Україна.

Відповідні кошти були виділені Міністерству аграрної промисловості і продовольства з резервного фонду державного бюджету.

Надзвичайна ситуація пов'язана з накопиченням на підприємстві понад 3 тонн відходів тваринного походження.

Нагадаємо, через екологічну катастрофу, яка склалася на ветсанзаводі у Ковелі, містяни та мешканці прилеглих сіл неодноразово перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Їх дістали бездіяльність, постійні відписки та ігнорування владою проблеми. Люди скаржилися, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей. Варто додати, минулого тижня нардеп все ж побував на заводі й заявив, що він ліквідується як юридична структура, і як фізична.

Варто додати, 29 травня понад сотня ковельчан, обурені бездіяльністю влади, приїжджали до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, аби почути, чому рештки з ветсанзаводу досі не вивезли і не утилізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вуазя Показати IP 31 Травня 2017 17:08
За 17 лямів її воскресити хочуть?
Утіпуті до Вуазя Показати IP 31 Травня 2017 17:29
То шо, стільки бабла на утилізацію мертвечука виділіли ?
Василь Показати IP 31 Травня 2017 21:05
Щось мені здається, що наприкінці літа наші місцеві чинуші все одно скажуть, що фінансування недостатньо. Їм скільки не дай - завжди мало.
88 Показати IP 1 Червня 2017 15:38
О то вже чиновничкі поживуть за ті гроші,100% даю що як мінімум половина не дійде до місця призначення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus