USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На відміну від поляків, білоруси остерігаються поїздок до України

25 Квітня 2014 08:00
До України зменшився пасажиропотік із сусідньої Білорусі, утім що стосується Польщі – тут пасажиротранспортний потік змін практично не зазнав.

Про це повідомив перший заступник начальника Луцького прикордонного загону, начальник штабу, підполковник Олег Шевченко під час брифінгу військових щодо подій в Україні, сьогодні, 24 квітня.

Зі слів підполковника, «пропагандистська машина Російської Федерації працює та набирає обертів»: «Подивіться будь-який із російських телеканалів, які спотворюють інформацію про події, що відбуваються на території України. Ми всім розповідаємо, що у нас немає такої ситуації, про яку кажуть російські ЗМІ. Не всі у це вірять, однак маємо те, що маємо. У тих, хто особисто побував в Україні, подібних питань не виникає. Утім, на жаль, це не може вплинути на загальну думку громадян сусідніх країн про обставини у нашій державі», - наголосив Олег Шевченко.

З його слів, така інформаційна політика й впливає на оцінку української ситуації білорусами, тоді як поляки черпають інформацію із західних ЗМІ.

До слова, як пояснили прикордонники, українські громадяни перетинають кордон з сусідніми державами без зайвих проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
віктор Показати IP 25 Квітня 2014 09:08
білоруси не остерігаються -їм неззя!!!!! білорус не може виїзжати за кордон-1.-в робочий час. 2.-не частіше,як раз у 8 днів( на авто).І ще там є куча ньюансів.Так,якщо ви побачили білорусів на ринку- це 100% патріоти!!!!
Беларус Показати IP 25 Квітня 2014 13:36
Ребята! Волынские журналисты в Брестской области были за последнее время уже два раза. Причем последний раз не так давно. Делегацию с Волыни в 25 человек принимали хорошо, показали как живем. везде повозили и накормили. А вот приглашения посетить Волынь с ответным визитом ждем от ваших властей до сих пор, И наверно ждем напрасно не дождемся. Приглашайте, через нашу областную власть, обеспечьте безопастность, покажите как люди живут, а уж за нами дело не станет , напишем что увидем. как есть. Шевелиться надо, имидж страны не просто делается!
Беларус Показати IP 25 Квітня 2014 13:51
Да и еще, раз задели за живое. Ездили мы раньше к вам часто, а вот бензовозов ограничили - один раз в неделю и считаем правильно. То. что в рабочее время не ездим тоже правильно, что ж это за работа если ты во время работы за границу ездишь? И правильно контролируют, особенно чиновников и силовиков! А у вас бардак! И судя по всему ситуация усугубляется, поэтому ездим в Польшу. А с мая месяца Поляки облегчили визовый режим. Годовую визу и визу на три года получить можно легко. А Вам европа только байки треплет и обещаниями кормит. Кредиты когда дадут?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus