USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині 15 багатоквартирних будинків лишаються без опалення

30 Жовтня 2017 10:23
Через економію ОСББ півтора десятки будинків досі не опалюються.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 30 жовтня.

Як повідомив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, цьогоріч органи місцевого самоврядування самі могли вирішувати, коли розпочинати опалювальний сезон.

Так, у Ковелі він розпочався 20 жовтня, у Нововолинську та Володимирі-Волинському – 21 жовтня, у Луцьку – 23 жовтня. Усі об’єкти соціальної сфери опалюються, працюють 100% котелень в області. Водночас існує проблема, характерна також для інших регіонів – з 1626 багатоквартирних будинків централізоване опалення мають 1611.

15 будинків, усі з яких розташовані у Луцьку, не опалюються попри те, що тепло до них подане – проблема полягає у томі, що ОСББ, намагаючись зекономити, відмовляються скористатися з послуг централізованого теплопостачання.

Проблемною залишається ситуація забезпечення багатоквартирних будинків побудинковими приладами для обліку теплової енергії. Показник у 51,8% нижчий, порівняно з іншими регіонами, але, як нагадав посадовець, з впровадженням проекту ЄБРР у Луцьку планують встановлювати індивідуальні теплові пункти з відповідними лічильниками теплової енергії, що значно покращить ситуацію в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus