USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Ковелі розпочався опалювальний сезон

6 Жовтня 2016 16:12
Опалювальний сезон стартував у Ковелі. Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації 6 жовтня, ‒ повідомляє Волинський інформаційний портал.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер розповів, що комунальне господарство готове до зими на 100%. Учора ж, 5 жовтня, вже почали опалювати пологовий будинок, три садочки та дві школи. Сьогодні, 6 жовтня, запустять 70-80% об’єктів соціальної сфери, а вже до понеділка обіцяють усі 100%.

«Ковелю у цьому плані трохи легше, бо ці соціальні об’єкти у нас опалюються дровами», – сказав Кіндер. Натомість заборгованість теплопостачальних підприємств міста перед НАК «Нафтогаз» – 1 мільйон 66 тисяч. Проте «Ковельтеплу» не відшкодували різницю в тарифах, пільги та субсидії на 14 мільйонів за минулий рік.

Своєю чергою голова Волинської ОДА Володимир Гунчик звернув увагу на те, що варто використовувати не лише деревину як альтернативний вид палива. На його думку, якщо й використовувати ліс, то лише відходи від виробництва.

«Закликаю керівників звернути увагу на інші види палива – вугілля, торф, лоза, солома. Ліс на Волині не тільки для того, щоб робити пелети», – зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанка Показати IP 7 Жовтня 2016 14:37
Тільки ще й досі батарея як лід

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus