USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині діти садили оцтове дерево і дуб

31 Жовтня 2016 12:28
Вихованці Куснищанського шкільного лісництва висадили дерева та прибрали ліс. Акція відбулася у масивах Головнянського лісництва, ‒ повідомляють у прес-службі ВОУЛМГ.

Так, учні також побували на ділянках лісових культур. Обабіч новозбудованої дороги діти посадили рядок дуба червоного та оцтового дерева (сумах).

Вихованці шкільного лісництва – учні 9-10 класів. Це – Софія Куран, Артем Зінчук, Юрій Шевчук, Ангеліна Павлович, Катерина Пасаман, Артем Ткач, Дмитро Ткач, Олександр Самойліч, Олександр Боярчук, Іван Павлович, Валентин Кичій, Яна Абрамчук, Юлія Веремчук. Майже усі вже другий рік відвідують заняття шкільного гуртка лісництва.

Цього року навесні команда взяла участь в обласному зльоті учнівських лісництв, успішно виступили і здобули ІІ місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Добродій Показати IP 31 Жовтня 2016 12:31
колись ми та наші батьки теж в школі садили цілі лісові масиви... лісоики нам розповідали про легені -землі ліси волині.... а тепер тіж лісники дуже часто їх діти це все рубають....
48 Показати IP 31 Жовтня 2016 20:39
А що це на передостанній фотці - пластик і скло у ямку закопують? Так бережуть ліс???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus