USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Волині гостинно приймають чергову групу дітей зі сходу

5 Серпня 2015 18:46
Уже друга група з 35 дітей прибула з Луганської області на відпочинок та оздоровлення у «табір Сонячний» обласного Центру туризму, спорту та екскурсій. Сьогодні, 5 серпня, гостей зі сходу на чолі із головним спеціалістом відділу молоді та спорту Сєвєродонецька зустрів директор обласного Центру туризму Леонід Толстіхін, - повідомляє інформаційний відділ ЦТСЕ.

Завтра для діток влаштують екскурсію до міста Львова, а такожгості відвідають Луцький замок та побувають на пішохідній екскурсії по «Старому місту». Окрім того, цікава спортивно-розважальна програма в таборі, активний відпочинок на озері дадуть змогу дітям добре відпочити та набратися сил.

Тим часом, вже повернулась додому перша група дітей, які відпочивали тут з 21 липня протягом двох тижнів. Позитивні емоції від цікавого активного відпочинку у таборі, спілкування з новими друзями, увага добрих інструкторів та вожатих, які кожного дня намагались створити для дітей свято, залишили в серці кожного незабутні враження від перебування на Волині.

А прощальне вогнище та концертна програма лише підсилили величезне бажання знову сюди повернутись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus