USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині готуються до можливих провокацій під час Дня незалежності

14 Квітня 2016 17:12
Повідомляти про можливі провокації у соцмережах напередодні Дня незалежності закликають волинян. Разом із святковими заходами області забезпечать і посилені заходи безпеки.

Про це йшлося під час засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області 25-ї річниці незалежності України 14 квітня у Луцьку.

Як зауважив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, важливо гарантувати безпеку під час проведення масових заходів, тому що «враг не дремлет». З його слів, можуть відбуватися провокації, прецеденти, тож поряд зі святковими дійствами повинні бути посилені заходи безпеки, оскільки у країні триває війна.

З його слів, діжка меду, яку готують до 25-річчя незалежності, може легко бути зіпсованою маленькою ложкою дьогтю. Будь-який інцидент може зіпсувати свято. Окремо питання заходів щодо безпеки розглядатимуть під час засідання ради оборони. Відповідні завдання отримували правоохоронці, СБУ та ніші структури.

Інформацію про будь-які провокації просили надавати раднику голови ОДА Борису Кондратюку, який буде координатором з силовими структурами з заходів безпеки під час підготовки та проведення святкування. Йдеться про провокативні заклики у соцмережах тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядько Показати IP 14 Квітня 2016 19:13
Подуріли вже до кінця зі своїм способом відволікання уваги громадськості від нагальних проблем. Ще квітень на дворі, а вони вже про незалежність думають! Бо всі дороги в нас уже відремонтовані, вулиці освітлені, сміття вивозиться і платіжки відповідають рівню наданих комунальних послуг, а ще люди не здають "благодійні" внески у лікарнях, а в школах батьки не збирають гроші на ремонти, ну і так далі до безкінечності.... Сміхолюдники ви наші, місцеві і вседержавні, тут з вашим керуванням не відомо, що через день буде, а ви вже за 24 серпня думаєте, бідолахи. Раджу вам, за одно, розробляти план "Б" і "В" на період настання цього часу, тобто: 1. маршрут, як звалити з України по принципу вашого екс-соратника Фьодоровича, - коли вже урветься терпець у народу від вас, і 2. як будете зустрічати путінські війська разом з ним - це ви ще краще, мабуть, зможете, бо гнучкість і вміння пролягати під нових у вас ще та.
КГБ Показати IP 14 Квітня 2016 22:13
СБУ,МЄНТИ, УСІ СИЛОВІ СТРУКТУРИ УСЬО ПРОДАЛИ І ВІЙНУ ЗАТІЯЛИ,ТЕПЕР НАРОД ЗА ЛОХІВ ТРИМАЮТЬ .ЛУЦЕНКО- РЕВОЛЮЦІЯ,ПОРОШЕНКО- ЩОКОЛАДКИ,СЄНЯ МІЛЬЯРД А МИ ПОДАТКИ ПЛАТЕМО.ГРОЙСМАН БРЄД,ДЕ НАРОД УКРАЇНИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus