USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський командир, поранений у Маріуполі, служитиме далі

29 Травня 2014 13:41
Відвозити допомогу волинянам, які захищають Україну на Сході, планують громадські активісти.

Про це під час прес-конференції ВО «Майдан» 29 травня розповів представник об’єднання Ігор Дильов.

Він пояснив, що напрямок допомоги військовим обрали тому, що наразі багато людей добровільно купує бронежилети, амуніцію, збирає кошти, багато зроблено для Володимир-Волинської механізованої бригади, а також для бійців Нацгвардії, чий командир Степан Логуш був поранений в Маріуполі.

«Я розмовляв зі Степаном Логушем, він запевнив, що збирається продовжити службу, це мужня, можна навіть сказати, героїчна людина. Одна з проблем стосується допомоги і гвардійцям, і бійцям Володимир-Волинської бригади, також у нас створюватимуть батальйон територіальної оборони. Наше найбільше бажання, щоб вони були повністю укомплектовані і мали, принаймні, захист, адже сьогодні ми маємо інформацію про те, що лише кожен десятий має бронежилет», - зазначив Ігор Дильов.

Також, з його слів, громадські активісти займаються військовою частиною у Херсоні, де служать прикордонники, яких перевели із Криму. Таким чином, планують координувати допомогу не якійсь одній військовій частині, а усім волинським військовим, які нестимуть службу на Сході.

Ігор Дильов запевнив, що об’єднання відкрите для співпраці, невдовзі планують створити координаційну раду з питань допомоги військовослужбовцям. Займатимуться налагодженням зв’язку із матерями військових, командирами та усіма, хто прагне організувати таку роботу. Розуміючи, що глобальні проблеми армії вирішити не вдасться, планують, що допомогу військовим доставлятиме безпосередньо хтось із громадських активістів, діятимуть точково, відвозячи допомогу конкретним людям, які її потребують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus